Calul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cal'

Pietre pretioase: Rubinul, granatul, ametistul, topazul
Tari prielnice: Romania, Indonezia, Liban, Algeria, Libia
Trasaturi definitorii: Perseverenta, dinamism, harnicie
Idealuri in viata: Elucidarea misterelor relatiilor interumane   

Foarte agili, se misca rapid. Sunt mai mult intuitivi decat inteligenti, si ei stiu acest lucru mai bine decat oricine. Folosesc aceasta intuitie in scopuri benefice lor. Nu au prea mare incredere nici in oameni si nici in fortele proprii. Calului ii place sa se afle in aglomeratie, poate de aceea poate fi vazut de obicei la concerte, teatre, reuniuni, intreceri sportive si, bineinteles la petreceri.

Ei gandesc tot timpul inainte de a face ceva. Sunt putin egoisti, sunt mandri si isi cultiva orgoliul cu multa grija inca de la varste foarte fragede. Nu sunt altruisti si nu-i intereseaza niciodata alte probleme decat cele personale. Si pentru ca sunt atat de egoisti, ei vor munci numai pentru beneficiul propriu si nimeni nu va avea vreodata vreun profit de pe urma muncii lor. Calul este un muncitor innascut, stie cum sa faca si sa foloseasca banii. Este un bun finantist. Din pacate isi pierde repede interesul pentru ceva anume. In relatiile cu sexul opus Calul este slab. Ar renunta la orice pentru dragoste. Exista multe contradictii in caracterul lor.

Sunt mandri si draguti in modul cel mai natural - arogant dar ciudat in modestia sa cand abordeaza iubirea, invidios dar tolerant, increzut dar si umil. Vor sa apartina cuiva, asa cum sunt incarcati de nevoia lor de independenta. Au nevoie de dragoste si implora intimitatea pe care o simte ascunsa intr-un colt, presata. Dar adevarul este ca Calul este un individualist, care depinde numai de gandurile si munca sa pentru a obtine ceea ce vrea.

Este vioi, debordand de energie si incanta usor publicul cu care vine in contact. Este de departe cel mai activ semn al zodiacului si viteza sa se reflecta in toate actiunile pe care le intreprinde. De multe ori pare destul de grosolanin tot ce face si nerafinat, tocmai din cauza acestei grabe excesive.

Barbatul cal munceste fara odihna pentru a obtine ceea ce si-a propus si rareori apeleaza la ajutorul altor persoane, pentru ca, de obicei, actioneaza pe cont propriu. Are o mare capacitate de munca, iar obstacolele care-i apar in cale nu-i sperie , ci, dimpotriva, il ambitioneaza. Este un nonconformist. Modul sau deabordare a problemelor nu se supune nici unei reguli, decat propriilo sale legi. Este foarte flexibil si are o mare putere de adaptabilitate. Este o persoana vesela, joviala, careia ii place sa faca si sa primeasca complimente. Este destul de egocentric si vrea sa fie in centrul atentiei intotdeauna si un model pentru toata lumea. Devine foarte suparacios atunci cand ceilalti nu fac lucrurile ata de repede cum vrea el.

Femeia cal, naturala, nonconformista, cu o minte deosebit de agila. Spirit pragmatic in tot ceea ce intreprinde. Isi iubeste foarte mult casa, care constituie locul ei de refugiu atunci cand are probleme. Au foarte multi prieteni, pentru ca sunt sociabile. Daca isi vor gasi partenerul potrivit, viata lor va fi plina de fericire si de bunastare.

PERSONALITATI: Aurel Vlaicu, B.S,Delavracea, I.Agirbiceanu, Carol cel Mare, Ecaterina Teodoroiu, Maresalul I.Antonescu, Sergiu Nicolaescu. Anna Stuard, Cicero, Louis Pasteur, Fr.Chopin, Samuel Beckett.

Alte informatii zodiacale:

Tigrul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Tigru' Sobolanul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sobolan' Sarpele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sarpe' Mistretul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Mistret' Maimuta - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Maimuta' Iepurele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Iepure' Dragonul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Dragon' Cocos - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cocos' Capra - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Capra' Calul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cal' Caine - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Caine'Bivolul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Bivol'Calendar zodiac chinezesc

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook