Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia Balanta

Zodia Balanta in horoscop

Persoanele nascute sub semnul zodiei Balanta au de obicei un look extrem de sofisticat si sunt considerate extrem de atractive de catre sexul opus.
Femeile nascute in zodia Balanta au un simt foarte dezvoltat al dreptatii, nu suporta injustitia si au o natura extrem de sociabila.
Persoanele nascute sub semnul zodiei Balanta sunt guvernate de catre planeta Venus, ceea ce le face sa adore luxul, frumusetea si prosperitatea.
Persoane foarte inteligente si cu o imaginatie debordanta, femeile nascute in zodia Balanta au de obicei multe oportunitati de a calatori in alte tari.
Cele mai multe femei din zodia Balanta se bucura de o rezistenta fizica si psihica deosebita, ceea ce le face rezistente la stres si curajoase in fata greutatilor, balantele fiind persoane extrem de muncitoare. Cand o femeie Balanta isi doreste cu adevarat ceva, va depune toate eforturile necesare si nu se va da in laturi de la munca grea, eforturile ei sustinute fiind intotdeauna calea cea mai sigura catre un succes garantat.
Dupa ce se maturizeaza, atitudinea femeilor Balanta fata de viata se schimba de cele mai multe ori radical, personalitatea suferindu-le modificari dramatice.
Femeiele nascute in zodia Balanta au o afinitate deosebita fata de arta si frumos.

Cum va fi anul 2008/2009 pentru zodia Balanta

Planeta Jupiter va ramane in cea de a treia casa din horoscop pentru 2008.
Planeta Saturn ava ramane in cea de a unsprezecea casa din horoscop pentru 2008, iar Marte in cea de a treia.

Horoscop 2008 zodia Balanta: Bani, cariera, afaceri

De departe, anul 2008 va fi un an bun pentru femeile nascute in zodia Balanta din punct de vedere financiar.
Situatia financiara va fi echilibrata: nu veti ramane nici fara bani, insa nici nu veti putea spune ca nu aveti ce sa faceti cu ei.
Sunt sanse sa va faceti planuri cu care veti avea succes in afaceri.
In horoscop apar si indicatii care prevad un castig neasteptat in 2008. Chiar si Balantele care nu reuseau sa isi gaseasca un job isi vor gasi pana la urma un loc de munca care se va dovedi cel putin satisfacator.
Tutusi, in intervalul Iunie-Iulie este posibil sa apara ceva dificultati si greutati in afaceri, fiind probabila schimbarea serviciului.
Atentie la cheltuieli, pentru ca exista sanse sa fiti tentati(e) sa cheltuiti mai mult decat castigati.
Daca nu sunteti atenti(e), banii va vor aluneca pur si simplu printre degete, stricandu-va planuri importante.
Totusi, pozitia favorabila a lui Saturn indica faptul ca nu veti pierde situatia de sub control.

Horoscop 2008 zodia Balanta: Sanatate

Pozitia favorabila a lui Saturn in horoscop pentru anul 2008 va asigura ca starea de sanatate va fi excelenta in acest an.
Totusi, grija la stilul de viata si la modul in care va hraniti, pentru a nu avea probleme cu stomacul.

Horoscop 2008 zodia Balanta: Dragoste

In 2008, femeile nascute in zodia Balanta se vor simti extrem de atrase de sexul opus, avand multe sanse sa lege legaturi noi "cu potential" in gasirea partenerului de viata.
Cele necasatorite (cei necasatoriti), de fapt, au sanse excelente sa puna capat burlaciei si sa isi intemeieze o familie. Singurele luni in care femeile nascute in zodia Balanta trebuie sa fie mai atente sunt Iulie si August, cand trebuie sa acorde mai multa importanta relatiilor in care sunt implicate.

Horoscop 2008 zodia Balanta: Calatorii

Pozitia planetelor in horoscopul pentru zodia Balanta in 2008 nu indica sanse pentru calatorii lungi, insa comepnsaticu cele scurte, catre destinatii apropiate.

Horoscop 2008 zodia Balanta: Famile si casa

Pentru relatiile din familie si viata domestica, anul 2008 se anunta un an bun pentru femeile nascute in zodia Balanta.
Daca aveti vreun litigiu pe rol, aveti multe sanse sa primiti vesti bune.
De-a lungul anului veti primi atentia si tot ajutorul necesar din partea familiei si a rudelor. Tot in anul 2008 veti luaniste decizii importante in ceea ce priveste viata personala.
Uneori copiii vor da batai de cap mamelor nascute in zodia Balanta.

Sursa: www.elady.ro

Alte informatii zodiacale:

Horoscopul frumusetii 30 iunie - 6 iulie 2008Horoscopul carierei in 2008Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia PestiCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia VarsatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia CapricornCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia SagetatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia ScorpionCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BalantaCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia FecioaraCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia LeuCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia RacCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia GemeniCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia TaurCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BerbecHoroscop 2008 Berbec, Horoscop zodia Berbec pentru anul 2008Horoscop 2008 Taur, Horoscop zodia Taur pentru anul 2008Horoscop 2008 Gemeni, Horoscop zodia Gemeni pentru anul 2008Horoscop 2008 Rac, Horoscop zodia Rac pentru anul 2008Horoscop 2008 Leu, Horoscop zodia Leu pentru anul 2008Horoscop 2008 Fecioara, Horoscop zodia Fecioara pentru anul 2008Horoscop 2008 Balanta, Horoscop zodia Balanta pentru anul 2008Horoscop 2008 Scorpion, Horoscop zodia Scorpion pentru anul 2008Horoscop 2008 Sagetator, Horoscop zodia Sagetator pentru anul 2008Horoscop 2008 Capricorn, Horoscop zodia Capricorn pentru anul 2008Horoscop 2008 Varsator, Horoscop zodia Varsator pentru anul 2008Horoscop 2008 Pesti, Horoscop zodia Pesti pentru anul 2008

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook