Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia Capricorn

Zodia Capricorn in horoscop

Semnul zodiacal Capricorn este dominat de planeta Saturn. In ceea ce priveste aspectul exterior, nativele din zodia Capricorn au inaltime medie si trasaturi ascutite. De obicei, acestea au o personalitate atragatoare, par negru si talie subtire. Femeile din aceasta zodie au un caracter irascibil si se supara repede. Se entuziasmeaza repede, dar la fel de repede pot ajunge sa se contrazica sau sa se certe cu ceilalti.
Nativele din zodia Capricorn au un respect deosebit fata de tatal lor si sunt mereu gata sa faca orice pentru acesta. Femeile din zodia Capricorn sunt foarte inteligente si asta le ajuta in obtinerea succesului in viata. Acestea au o pozitie financiara de invidiat si sunt respectate in societate. Nativele acestei zodii nu sunt foarte sociabile si prefera sa evite locurile aglomerate. De fapt, acestor femei nu le place sa mearga in locuri unde pot intalni un numar foarte mare de persoane.

Cum va fi anul 2008/2009 pentru zodia Capricorn

Planeta Saturn va ramane in cea de a opta casa din horoscop pentru nativii din zodia Capricorn pentru tot anul 2008, iar Marte va ramane in cea de a sasea casa a horoscopului Capricornilor, in timp ce Jupiter va guverna cea de a douasprezecea casa.

Horoscop 2008 zodia Capricorn: Bani, cariera, afaceri

Anul 2008 este un an bun pentru femeile din zodia Capricorn din punct de vedere al bogatiei si afacerilor. Poate aparea o crestere a sursei de venit, iar acestea vor fi admirate de catre societate. Sansele de a avea o cariera de succes sunt destul de ridicate in anul 2008 pentru nativele aceste zodii. Castiguri financiare, locuri de munca pentru femeile care nu au inca un job si succes pentru acelea dintre nativele zodiei Capricorn care au o cariera politica sunt doar cateva dintre efectele pozitive ale acestui an. Dusmanii se vor speria, iar afacerile vor incepe sa creasca in mod lin si rapid. Chiar si acelea dintre dvs. care sunt angajate undeva pot cunoaste succesul. Este posibil sa aveti niste cheltuieli neasteptate.
Studentii au sansa de a lua examenele cu note mari, de a fi primii in comepetitii sau la interviuri.

Horoscop 2008 zodia Capricorn: Sanatate

Din punct de vedere al sanatatii, anul 2008 va fi un an satisfacator pentru nativii(ele) din zodia Capricorn. Pozitia planetei Saturn poate duce la unele stari de indispozitie sau dureri de cap. Femeile din zodia Capricorn trebuie sa fie atente in ceea ce priveste sanatatea lor sau va trebui sa cheltuie multi bani pe tratamentele medicale. Aveti grija la alimentatie, diete si conduceti cu atentie.

Horoscop 2008 zodia Capricorn: Dragoste

Femeile din zodia Capricorn pot avea oportunitatea de a participa la anumite festivitati in anul 2008. Relatiile de dragoste vor fi bune anul acesta. In cazul in care nu v-ati intalnit inca jumatatea, este posibil sa o intalniti. Acelea dintre dvs. care au deja o relatie stabila se pot casatori. Femeile logodite vor fi foarte fericite alaturi de sufletul pereche. Oricum, cea de-a doua jumatate a anului 2008 este posibil sa va aduca situatii neplacute. Pot exista discutii in familie ce va poate crea o stare de tensiune.

Horoscop 2008 zodia Capricorn: Calatorii

Anul acesta aveti sanse de a face o calatorie prelungita, in special in afara tarii. Oricum, astfel de calatorii ce necesita cheltuieli foarte mari pot acumula o stare de tensiune ridicata.

Horoscop 2008 zodia Capricorn: Familie si casa

Viata familiala a nativilor(elor) din zodia Capricorn nu va fi nici buna nici rea, mai ales in prima jumatate a anului. Pozitionarea planetelor poate duce la tensiuni neasteptate si discutii in familie.
Cheltuielile neasteptate pot deveni un alt subiect de preocupare. Odata cu tensiunile din familie pot aparea si cateva probleme in viata copiilor. Lucrurile vor incepe sa se imbunatateasca din a doua jumatate anului 2008. Cu toate acestea, atomosfera de fericire si bunastare va fi dominanta. Viata conjugala se va imbunatati si vei primi tot ajutorul necesar din partea sotului.

Sursa: www.elady.ro

Alte informatii zodiacale:

Horoscopul frumusetii 30 iunie - 6 iulie 2008Horoscopul carierei in 2008Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia PestiCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia VarsatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia CapricornCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia SagetatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia ScorpionCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BalantaCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia FecioaraCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia LeuCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia RacCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia GemeniCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia TaurCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BerbecHoroscop 2008 Berbec, Horoscop zodia Berbec pentru anul 2008Horoscop 2008 Taur, Horoscop zodia Taur pentru anul 2008Horoscop 2008 Gemeni, Horoscop zodia Gemeni pentru anul 2008Horoscop 2008 Rac, Horoscop zodia Rac pentru anul 2008Horoscop 2008 Leu, Horoscop zodia Leu pentru anul 2008Horoscop 2008 Fecioara, Horoscop zodia Fecioara pentru anul 2008Horoscop 2008 Balanta, Horoscop zodia Balanta pentru anul 2008Horoscop 2008 Scorpion, Horoscop zodia Scorpion pentru anul 2008Horoscop 2008 Sagetator, Horoscop zodia Sagetator pentru anul 2008Horoscop 2008 Capricorn, Horoscop zodia Capricorn pentru anul 2008Horoscop 2008 Varsator, Horoscop zodia Varsator pentru anul 2008Horoscop 2008 Pesti, Horoscop zodia Pesti pentru anul 2008

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook