Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia Leu

Zodia Leu in horoscop

Persoanele nascute in zodia Leu sunt persoane prezentabile, cu personalitati puternice. Persoane inteligente si curajoase, cei nascuti in zodia Leu isi iubesc libertatea si traiesc dupa propriile reguli.
Indulgenta and extravaganta le sunt caracteristice .Leilor le place sa exploreze noi locuri, sa cunasca persoane noi. Femeile nascute in zodia Leu fac fata cu bio celor mai dificile situatii datorita inteligentei native. Leoaicele sunt persoane generoase si comunicative.
Persoanele nascute in zodia Leu uita usor rautatile carora le-au cazut victime si ii iarta pe cei care le-au facut sau au incercat sa le faca rau. Totusi, cei care ii insulta sau le ranesc ego-ul vulnebrabil trebuie sa fie pregatiti sa faca fata unei reactii extrem de violente.
Femeile nascute in zodia Leu se infurie foarte repede si nu le trece extrem de usor.

Cum va fi anul 2008/2009 pentru zodia Leu

Planeta Jupiter ramane in casa a cincea, in timp ce Martie va guverna a unsprezecea casa din horoscop in 2008, ceea ce va aduce un an norocos mai ales din punct de vedere financiar.

Horoscop 2008 zodia Leu: Bani, cariera, afaceri

Pentru zodia Leu, previzunile din horoscop sunt extrem de favorabile in 2008 in ceea ce priveste banii, cariera si afacerile, anuntandu-se un an norocos, in mod special in a doua jumatate (dupa luna Iunie) datorita pozitiei lui Jupiter.
Pentru nativele din zodia Leu care nu au inca un job exista o mare sansa de a-si gasi un loc de munca sau pentru deschiderea propriei afaceri.
Exista si o mare sansa de marire a veniturilor. Succesul in afaceri, eliminarea obstacolelor din cariera sunt doar cateva dintre efectele favorabile ale pozitiei astrelor in horoscop in 2008.
Totusi, deoarece pozitia lui Saturn nu este extrem de favorabila, va trebui sa fii precaut(a) in cum iti investesti banii in prima perioada a nului 2008. Pana in Iunie trebuie sa fii ceva mai atent(a) pentru ca va parea ca intampini blocaje, ceva piedici, de aceea hotararea si munca grea sunt necesare pentru a le depasi.

Horoscop 2008 zodia Leu: Sanatate

2008 va fi un an in care cei nascuti in zodia Leu vor trebui sa fie extrem de grijulii, conform predictiilor din horoscop. Saturn nu se va afla intr-o pozitie favorabila, de aceea sanatatea va putea deveni o sursa de ingrijorare. Urmati un stil de viata sanatos pentru a preveni posibilele afectiuni gastrice si evitati alcoolul, mai ales daca sunteti la volan.

Horoscop 2008 zodia Leu: Dragoste

Predictiile din horoscop pentru anul 2008 in chestiuni legate de dragoste s-ar putea sa fie un pic dezamagitoare. O poveste de dragoste ar putea deveni subiect de discutie cu familia. Atentie la prietenii, exista o mare sansa sa intri intr-o comunitate care pur si simplu te va face sa faci alegeri gresite cu repercursiuni grave pentru tine. Grija sporita la alegerea cercului de prieteni. Din Septembrie pana in Decembrie 2008 nu vei intelege prea multe din ceea ce ti se intampla, insa tot in aceasta perioada ai mari sanse sa iti intalnesti sufletul pereche.

Horoscop 2008 zodia Leu: Calatorii

O data cu trecerea lunii Iulie ai mari sanse sa pleci intr-o calatorie mai lunga. Aceasta calatorie va implica cheltuieli multe si multe batai de cap.

Horoscop 2008 zodia Leu: Famile si casa

Pozitia favorabila a lui Jupiter va aduce bunastare si multumire in viata domestica. Sunt multe sanse de reunire a familiei si chiar multe vesti bune. S-ar putea ca nativii(ele) din zodia Leu sa se implice si in activitati religioase care privesc direct familia. Relatiile parinti/copii vor fi in general bune. Dupa Septembrie vor aparea ceva cheltuieli neprevazute in casa (reparatii, obiecte de uz casnic care vor trebui inlocuite, de exemplu, ceea ce va fi o sursa de ingrijorare).
Vesti bune de la rudele si prietenii din strainatate.

Sursa: www.elady.ro

Alte informatii zodiacale:

Horoscopul frumusetii 30 iunie - 6 iulie 2008Horoscopul carierei in 2008Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia PestiCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia VarsatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia CapricornCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia SagetatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia ScorpionCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BalantaCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia FecioaraCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia LeuCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia RacCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia GemeniCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia TaurCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BerbecHoroscop 2008 Berbec, Horoscop zodia Berbec pentru anul 2008Horoscop 2008 Taur, Horoscop zodia Taur pentru anul 2008Horoscop 2008 Gemeni, Horoscop zodia Gemeni pentru anul 2008Horoscop 2008 Rac, Horoscop zodia Rac pentru anul 2008Horoscop 2008 Leu, Horoscop zodia Leu pentru anul 2008Horoscop 2008 Fecioara, Horoscop zodia Fecioara pentru anul 2008Horoscop 2008 Balanta, Horoscop zodia Balanta pentru anul 2008Horoscop 2008 Scorpion, Horoscop zodia Scorpion pentru anul 2008Horoscop 2008 Sagetator, Horoscop zodia Sagetator pentru anul 2008Horoscop 2008 Capricorn, Horoscop zodia Capricorn pentru anul 2008Horoscop 2008 Varsator, Horoscop zodia Varsator pentru anul 2008Horoscop 2008 Pesti, Horoscop zodia Pesti pentru anul 2008

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook