Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia Pesti

Zodia Pesti in horoscop

Semnul zodiacal Pesti este dominat de planeta Neptun. Femeile nascute sub acest semn zodiacal au o infatisare atragatoare, trasaturi frumoase ale fetei si sunt inalte. Ochii femeilor din zodia Pesti sunt foarte frumosi si au o privire patrunzatoare. Femeile din aceasta zodie au un corp sanatos si o minte ascutita.
Personalitatea femeilor din zodia Pesti aduce mereu lucruri noi in viata lor, dar si in societate. Chiar si ceilalti sunt atrasi de felul diferit in care nativele din zodia Pesti vad viata. Femeile nascute in aceasta zodie au un respect profund si isi iubesc foarte mult familia, in special tatal, si sunt mereu gata sa dea totul pentru bunastarea acestora. In dragoste, nativele din zodia Pestilor sunt foarte simple si pline de emotie. Sunt femei adaptabila si au abilitatea de a se schimba odata cu trecerea timpului. Orice ar fi, ele nu tolereaza nedreptatea.
De obicei, nativele din zodia Pesti exceleaza in domeniul artei, al actoriei, in invatamant sau in gastronomie. Femeile din aceasta zodie sunt foarte intuitive, muncitoare si inteligente.

Cum va fi anul 2008/2009 pentru zodia Pesti

Planeta Saturn va ramane in cea de a saptea casa in horoscopul pentru zodia Pesti pentru tot anul 2008, iar Marte va ramane in cea de a cincea casa a horoscopului Pestiilor.

Horoscop 2008 zodia Pesti: Bani, cariera, afaceri

In ceea ce priveste cariera, afacerile si bunastarea, anul 2008 va fi un an foarte norocos pentru Pesti. Acesta este un moment perfect pentru a fi fericite, pentru succes si prosperitate. Cu ajutorul prietenilor apropiati vei fi capabila sa obtii numai succese in cariera. Partea financiara va cunoste imbunatatiri semnificative. Exista sansa de a recupera niste bani pe care i-ai imprumutat cuiva in trecut. Vei obtine ajutor din partea oficialitatilor in orice problema legala.Pozitia favorabila a planetelor in zodia Pesti va duce la cresterea stabilitatii tale si a respectului in societate. In cazul femeilor de afaceri exista sanse de a primi un castig neasteptat. Dusmanii vor speriati de catre dvs. si sursele de venit pentru femeile din zodia Pesti vor creste substantial in anul 2008. Anul acesta va fi foarte norocos si pentru femeile care au o cariera politica. Acelea dintre dvs. care nu au inca o slujba, vor primi un job anul acesta. Totusi, trebuie sa fiti atente la cheltuieli.

Horoscop 2008 zodia Pesti: Sanatate

Planetele Saturn si Jupiter au pozitii favorabile si va vor asigura ca in anul 2008 femeile nascute in zodia Pesti nu vor avea probleme din punct de vedere al sanatatii. Acest lucru va duce la un sentiment de bunastare si fericire.
Aveti grija cum conduceti. Este posibil sa aveti unele probleme datorita pozitionarii planetelor.

Horoscop 2008 zodia Pesti: Dragoste

Anul 2008 va fi un an favorabil pentru acelea dintre dvs. care isi cauta un partener de viata. Sunt sanse sa mergeti la petreceri sau sa iesiti la picnicuri. Puteti primi si cateva vesti bune. Aveti mare grija cu prietenii, dar si cu dusmanii sau va trebuie sa faceti fata unor probleme. Sunt sanse ca nativele din zodia Pesti sa se casatoreasca in 2008. Este posibil ca cheltuielile pentru distractii sa creasca simtitor.

Horoscop 2008 zodia Pesti: Calatorii

Pozitia planetelor este favorabila calatoriilor lungi si la distante mari. Este posibil ca femeile din zodia Pesti sa formeze aliante cu cineva din strainatate.

Horoscop 2008 zodia Pesti: Familie si casa

Anul 2008 va aduce rezultate contradictorii in ceea ce priveste viata de familie. Cu toate acestea, nativele din zodia Pesti vor primi tot sprijinul membrilor familiei. Veti petrece momente foarte placute alaturi de prieteni si mergand la petreceri. In perioada iunie-iulie si noiembrie-decembrie este posibil sa apara cateva altercatii minore cu niste rude sau frati. Aveti mare grija in ceea ce priveste sanatatea parintilor.

Sursa: www.elady.ro

Alte informatii zodiacale:

Horoscopul frumusetii 30 iunie - 6 iulie 2008Horoscopul carierei in 2008Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia PestiCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia VarsatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia CapricornCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia SagetatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia ScorpionCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BalantaCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia FecioaraCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia LeuCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia RacCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia GemeniCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia TaurCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BerbecHoroscop 2008 Berbec, Horoscop zodia Berbec pentru anul 2008Horoscop 2008 Taur, Horoscop zodia Taur pentru anul 2008Horoscop 2008 Gemeni, Horoscop zodia Gemeni pentru anul 2008Horoscop 2008 Rac, Horoscop zodia Rac pentru anul 2008Horoscop 2008 Leu, Horoscop zodia Leu pentru anul 2008Horoscop 2008 Fecioara, Horoscop zodia Fecioara pentru anul 2008Horoscop 2008 Balanta, Horoscop zodia Balanta pentru anul 2008Horoscop 2008 Scorpion, Horoscop zodia Scorpion pentru anul 2008Horoscop 2008 Sagetator, Horoscop zodia Sagetator pentru anul 2008Horoscop 2008 Capricorn, Horoscop zodia Capricorn pentru anul 2008Horoscop 2008 Varsator, Horoscop zodia Varsator pentru anul 2008Horoscop 2008 Pesti, Horoscop zodia Pesti pentru anul 2008

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook