Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia Rac

Zodia Rac in horoscop

Zodia Racului este o zodie dominata de Luna. Femeile nascute sub acest semn zodiacal de apa au o personalitate foarte placuta si sunt atragatoare din punct de vedere fizic.
De obicei, cei nascuti in zodia Rac au fata rotunda si inaltime medie.
Racii au o fire capricioasa, o fire predispusa spre schimbari.
Acestia sunt foarte glumeti, voiosi, cu o imaginatie bogata, sociabili si, mai ales, iubitori ai apei.
Racii stiu ca daca fac anumite lucruri intr-o sincronizare perfecta cu timpul isi vor face bine  treaba.
Celor nascuti in zodia Rac le place sa calatoreasca, sa viziteze locuri noi si sa se joace in apa.
Persoanele din zodia Rac pot deveni scriitori de succes sau poeti.
Astfel de persoane sunt inzestrate de natura cu foarte multa rabdare si sunt inclinate spre a analiza in profunzime ceea ce le spun ceilalti.
Au o memorie buna si sunt adesea cei mai iubiti si rasfatati din familie.
Cei din zodia Rac isi iubesc familia si sunt foarte amabili.
Acestia nu ar rani pe nimeni intentionat si detesta apriori certurile.

Cum va fi anul 2008/2009 pentru zodia Rac

Jupiter va ramane in casa a sasea pentru tot anul 2008. Pe de alta parte, planeta Saturn va ramane in a doua casa in timp ce Marte va fi in casa a douasprezecea a zodiacului.

Horoscop 2008 zodia Rac: Bani, cariera, afaceri

In ceea ce priveste banii, cariera si afacerile, in horoscop anul 2008 se arata a fi un an cat de poate de bun pentru zodia Rac.
Pentru a avea un succes si mai mare, nativii(ele) din zodia Rac trebuie sa munceasca mult. Cu multa munca si perseverenta ei(ele) vor indeparta toate obstacolele din calea prosperitatii lor.
Este posibil ca norocul sa nu ii favorizeze prea mult in ceea ce priveste bogatia si cariera si este posibil ca Racii sa intampine si cateva presiuni financiare.
Chiar si asa, pentru zodia Rac exista sanse de imbunatatire a partii financiare.
Este un moment bun pentru a incepe o afacere, dar nu exceptional. Cu toate acestea, daca femeile Rac depun foarte mult efort, rezultatele vor fi exceptional de bune si vor avea realizari extraordinare in afaceri.
Banii vor scapa printre degete - chiar inainte de a-i primi. Acest lucru se va intampla mai ales in prima jumatate a anului 2008. Incepand din luna septembrie, conditiile financiare se vor imbunatati si Racii pot obtine aliante cu alte firme nationale sau internationale.
Pentru cei(cele) care nu si-au terminat studiile, anul acesta va aduce rezultate amestecate. Oricum, exista sanse ca munca lor sa fie resplatita cu succes.

Horoscop 2008 zodia Rac: Sanatate

In ceea ce priveste sanatatea celor din zodia Rac in 2008, pozitia planetelor Jupiter si Saturn din horoscop nu este prea favorabila.
Boli contactate din aer, febra, viroze, presiunea crescuta a sangelui sau alte probleme fizice pot provoca slabiciuni nativilor din zodia Rac.
Acestia trebuie sa se ingrijeasca de sanatatea lor si sa fie precauti pentru a nu cheltui o multime de bani pentru a se face bine.
Aveti grija atunci cand conduceti si incercati sa nu acumulati prea multa tensiune. Persoanele mai in varsta trebuie sa aiba foarte mare grija de sanatatea lor.
Exista totusi sanse de imbunatatire a starii de sanatate incepand cu luna august.

Horoscop 2008 zodia Rac: Dragoste

Anul 2008 va aduce atat rezultate bune cat si rezultate mai putin bune in ceea ce priveste dragostea pentru nativii din zodia Racului, mai ales in primele luni ale anului. Pot exista cateva discutii cu persoana iubita, acestea ducand pana la cearta sau contraziceri. Lucrurile vor incepe sa se imbunatateasca dupa luna august. De asemenea, Racii pot reintalni un prieten foarte vechi cu care nu au mai tinut legatura.
Este recomandat ca persoanele nascute in zodia Racului sa nu ia decizii in graba deoarece exista posibilitatea sa regrete mai tarziu.

Horoscop 2008 zodia Rac: Calatorii

In 2008 se intrevede o calatorie lunga pentru nativii din zodia Rac, calatorie care poate fi peste hotare. In orice caz, cheltuielile ce tin de aceasta calatorie pot duce la presiuni de ordin financiar si pot cauza tensiuni.

Horoscop 2008 zodia Rac: Famile si casa

In ceea ce priveste partea casnica, lucrurile nu stau nici bine, dar nici rau. Pot exista momente tensionate in familie, mai ales in perioada cuprinsa intre ianuarie si iunie. Exista posibilitatea ca nativii din zodia Rac sa fie implicati intr-o chestiune legala ce va va face sa mergeti prin tribunale.
Feriti-va pentru a nu fi inselata de altii.
Puteti avea castiguri, iar vestea sa o primiti prin internet sau prin e-mail. Este posibil sa va casatoriti sau sa va simtiti bine petrecerile la care veti merge.

Sursa: www.elady.ro

Alte informatii zodiacale:

Horoscopul frumusetii 30 iunie - 6 iulie 2008Horoscopul carierei in 2008Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia PestiCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia VarsatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia CapricornCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia SagetatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia ScorpionCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BalantaCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia FecioaraCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia LeuCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia RacCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia GemeniCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia TaurCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BerbecHoroscop 2008 Berbec, Horoscop zodia Berbec pentru anul 2008Horoscop 2008 Taur, Horoscop zodia Taur pentru anul 2008Horoscop 2008 Gemeni, Horoscop zodia Gemeni pentru anul 2008Horoscop 2008 Rac, Horoscop zodia Rac pentru anul 2008Horoscop 2008 Leu, Horoscop zodia Leu pentru anul 2008Horoscop 2008 Fecioara, Horoscop zodia Fecioara pentru anul 2008Horoscop 2008 Balanta, Horoscop zodia Balanta pentru anul 2008Horoscop 2008 Scorpion, Horoscop zodia Scorpion pentru anul 2008Horoscop 2008 Sagetator, Horoscop zodia Sagetator pentru anul 2008Horoscop 2008 Capricorn, Horoscop zodia Capricorn pentru anul 2008Horoscop 2008 Varsator, Horoscop zodia Varsator pentru anul 2008Horoscop 2008 Pesti, Horoscop zodia Pesti pentru anul 2008

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook