Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia Taur

Zodia Taur in horoscop

Zodia Taur este guvernata de planeta Venus, simbolul bogatiei si al luxului. Persoanele nascute sub acest semn sunt extrem de atractive pentru sexul opus si au o personalitate puternica, aproape magnetica.
Femeile nascute in zodia Taur sunt extrem de muncitoare, cu un simt al familiei extrem de dezvolat si uneori incapatanate.
Femeile Taur au un gust desavarsit: tauroaicelor le plac lucrurile frumoase, scumpe, arta, muzica si sunt persoane extrem de generoase.
Taurii sunt persoane religioase si pioase; un nativ din zodia Taur nu rateaza niciodata o oportunitate de face un bine semenilor in nevoie.
Tauroaicele isi urmeaza natura, isi fac propriile regului, isi urmeaza cu obstinenta ideile, iubind in acelasi timp viata imbelsugata, confortabila.
Femeilor nascute in zodia Taur le place sa isi conduca singure viata, de aceea prefera de multe ori sa isi conduca si propria afacere, in special daca e vorba de comert, afaceri bancare, afaceri in domeniul artelor, al comunicarii, modei.
Pe scurt, femeile din zodia Taur sunt iubitoare de bani, confort, sex, liniste, familie- si nu fac nici un rabat la calitate, muncind din greu, depunand insa eforturi sustinute pentru a-si procura ceea ce isi doresc.

Cum va fi anul 2008/2009 pentru zodia Taur

Planeta Jupiter va remane in cea de a opta casa a horoscopului nativilor din zodia Tuar pentru tot anul 2008, ceea ce ar putea crea mici neajunsuri privind sanatatea. Saturn, Soarele, Mercur si Jupiter vor echilibra insa balanta, aducand oportunitati si succese in alte planuri.

Horoscop 2008 zodia Taur: Bani, cariera, afaceri

Pentru zodia Taur, previzunile din horoscop sunt extrem de favorabile in 2008 in ceea ce priveste banii, cariera si afacerile, pentru ca se anunta succese majore in special in intervalul Ianuarie-Mai. Se anunta acumulare si prosperitate: de fapt vei castiga mai mult decat te asteptai.
In 2008, jobul si cariera vor deveni un motiv de fericire pentru cele nascute in zodia Taur.
Vor fi cresteri substantiale de venituri, mai ales pentru cele care au un serviciu sau o afacere care implica creativitate si imaginatie.
Vor fi si ceva obstacole, dar acestea vor fi depasite cu usurinta daca esti atenta la detalii.
In societate, anul 2008 prevede recunoastere publica, admiratie, ba chiar si putina invidie.
Munca grea a taurilor va fi rasplatita insa cu varf si indesat, situatia economica devenind mai mult decat satisfacatoare.

Horoscop 2008 zodia Taur: Sanatate

2008 va fi un an bun si satisfacator pentru cei nasacuti in zodia Taur, insa predictiile din horoscop spun ca in 2088 va trebui sa nu „uitati” sa va odihniti, altfel, veti avea de tras.
E nevoie de precautii suplimentare in lunile Iunie si Septembrie.
Sanatatea parintilor poate deveni motiv de ingrijorare si e posbil sa apara cheltuieli neprevazute datorita acestui fapt.

Horoscop 2008 zodia Taur: Dragoste

2008 nu va fi un an exceptional din punct de vedere al relatiilor amoroase.
Veti confrunta ceva frecusuri- uneori s-ar putea sa te simti chiar amarat(a), s-ar putea sa te simti neinteles(easa), insa nu e cazul sa te lasi doborat(a) repede.
Fii atent(a) la fiecare pas si la fiecare decizie pe care o iei, pentru ca desi vei crede ca nu ai noroc in dragoste, aparitia unui prieten vechi din trecut (o persoana la care nici nu te gandesti) va duce la schimbarea situatiei care parea pur si simplu dezastruoasa.

Horoscop 2008 zodia Taur: Calatorii

In 2008 astrele prevad in horoscop o calatorie ceva mai lunga decat cele obisnuite.
Si sunt chiar sanse sa iti cumperi o masina.

Horoscop 2008 zodia Taur: Famile si casa

Din cauza pozitiei nefavorabile a lui Jupiter, s-ar putea sa ai ceva probleme pe plan domestic, mai ales in prima jumatate a anului.
Inceteaza sa mai fii tafnos(oasa) si iritabil(a).
Ceva grija suplimentara la cheltuieli nu strica, mai ales ca intotdeauna esti tent(a) sa cheltuiesti banii chiar si cand nu e neaparata nevoie.
Dupa luna August, conditiile se vor imbunatati si te vei bucura de mai multa liniste, pace si stabilitate: exact ce iti place tie!
Vei castiga prietenii noi si interesante: astrele din horocop spun ca in 2008, unul dintre cei care iti va intra in casa s-ar putea sa-ti devina jumatate... ceva mai tarziu.

Sursa: www.elady.ro

Alte informatii zodiacale:

Horoscopul frumusetii 30 iunie - 6 iulie 2008Horoscopul carierei in 2008Ce te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia PestiCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia VarsatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia CapricornCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia SagetatorCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia ScorpionCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BalantaCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia FecioaraCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia LeuCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia RacCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia GemeniCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia TaurCe te sfatuiesc astrele in 2008 - Zodia BerbecHoroscop 2008 Berbec, Horoscop zodia Berbec pentru anul 2008Horoscop 2008 Taur, Horoscop zodia Taur pentru anul 2008Horoscop 2008 Gemeni, Horoscop zodia Gemeni pentru anul 2008Horoscop 2008 Rac, Horoscop zodia Rac pentru anul 2008Horoscop 2008 Leu, Horoscop zodia Leu pentru anul 2008Horoscop 2008 Fecioara, Horoscop zodia Fecioara pentru anul 2008Horoscop 2008 Balanta, Horoscop zodia Balanta pentru anul 2008Horoscop 2008 Scorpion, Horoscop zodia Scorpion pentru anul 2008Horoscop 2008 Sagetator, Horoscop zodia Sagetator pentru anul 2008Horoscop 2008 Capricorn, Horoscop zodia Capricorn pentru anul 2008Horoscop 2008 Varsator, Horoscop zodia Varsator pentru anul 2008Horoscop 2008 Pesti, Horoscop zodia Pesti pentru anul 2008

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook