Cocos - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cocos'

Pietre pretioase: rubinul, safirul, agatele, diamantul, onixul.
Tari prielnice: Australia, Haiti, Paraguay, Anglia.
Trasaturi definitorii: curajul si spiritul de aventura.
Idealuri in viata: Succesul in viata cotidiana.  

Nativul zodiei este sincer, deschis, bine intentionat, demn si foarte mandru. Vrea sa isi ajute semenii dar in acelasi timp doreste sa atraga atentia si asupra sa pentru a-i impresiona pe ceilalti, acest lucru facand ca oamenii sa nu il inteleaga cu adevarat si sa-l considere increzut. Dealtminteri, acest semn este cel mai neanteles dintre toate semnele zodiacale. Sunt buni observatori si au un discernamant de invidiat. Tot timpul trebuie sa faca ceva. Nu veti vedea niciodata un Cocos stand in sufragerie relaxat si citind ziarul. Sunt foarte talentati si pot face cariera in multe domenii.

Inteligenti, practici si descurcareti, Cocosilor le place sa viseze. Vor fi dezamagiti în dragoste deoarece realitatea nu se potriveste cu visurile pe care ar dori sa le imparta cu partenera sa. Desi el este cu adevarat sincer cu visurile sale.

Sunt foarte preocupati de aspectul lor exterior, caruia ii acorda o mare atentie. Au grija cum se imbraca si cum arata. Pot parea conservatori, dar look-ul lor este una din preocuparile primordiale. Pot petrece ore in sir in fata oglinzii si cheltuie o avere pe haine. Sunt adeptii imbracamintii scumpe si de foarte buna calitate. Asta nu inseamna ca nu le pasa de bani, ci, dimpotriva, vor cauta lucruri foarte bune, dar in mai multe magazine si le vor alege pe acelea cu pretul mai mic, chiar daca e vorba de doar cateva mii de lei diferenta.

Au o memorie excelenta, invata repede si stiu sa aplice ceea ce au invatat. Ii place sa contrazica, iar argumentele sale sunt valabile si foarte greu de combatut. Lipsit de tact, foarte direct si foarte sincer, cu un neobosit simt critic desi cu cele mai bune intentii de a-i ajuta pe ceilalti, el nu este perceput de semenii sai asa cum si-ar dori. Sunt demni si mandri. Pot munci foarte mult fara sa se planga, sunt buni organizatori sau administratori ai averilor lor. Ei nu se vor afla niciodatata intr-un impas financiar,pentru ca isi gospodaresc banii cu maximum de eficienta.

Dintre cele mai frecvente defecte amintim : laudarosenia, egoismul, incapatanarea, inganfarea si cheltuielile exagerate.

Imperios pentru Cocos este necesitatea strangerii familiei in jurul sau supra careia sa-si reverse generozitatea si afectiunea sa.

Barbatul cocos este orgolios si ii place ca acest orgoliu sa ii fie magulit mai ales de catre femei. Nimic nu ii poate face o placere mai mare decat complimentele. Ar vrea sa vada toate femeile cazute la picioarele lui intr-o deplina admiratie. Este inconjurat adesea de femei, pentru ca aceasta companie feminina ii face o deosebita placere. Calitatile sale definitorii sunt onestitatea, cinstea si siguranta de sine. Nu numai ca aventurile nu il satisfac, dar ii si perturba echilibrul. Pentru el familia ocupa primul loc si in sanul ei va gasi refugiul de care are nevoie ca sa-si reface echilibrul. Afisand in exterior o masca putin superficiala, o va abandona in linistea caminului, unde se va purta natural, gustand din placerile mai simple, ale vietii de familie. Va fi un tata dinamic, gata sa se arunce in jocul copiilor, sa-i ghideze in descoperirea lumii din jur. Le cere in schimb sa nu-l minta. Trebuie sa-si domine ingrijorarea pentru viitorul lor si sa le acorde mai multa incredere.

Femeia cocos este foarte rabdatoare, de aceea poate fi o profesoara de exceptie. Cu copii este o mama grijulie, care petrece ore in sir cu ei pentru a-I instrui si a-I educa. O veti putea observa la masa de lucru alaturi de ei, incercand sa la explice o problema pe care nu o pot rezolva. Este ipohondra si se ingrijaste mult de sanatatea ei. In casa ei veti gasi intotdeauna o sumedenie de retete cu remedii naturiste ale diverselor boli. Are o inclinatie spre fast, petrecere, spre tot ceea ce e stralucitor, ceremonios, glorios. Calitatile sale definitorii sunt onestitatea, cinstea si siguranta de sine. Ca mama, va fi adorabila si adorata. Le va insufla odraslelor sale simtul onestitatii si al adevarului, nesuportand minciuna si inselatoria.

PERSONALITATI : Arhimede, Jean-Jacques Cousteau, La Fontaine, Liviu Rebreanu, Eugen Ionescu, Miron Costin, G. Verdi, Carusso, Draga Olteanu Matei, Peter O'Toole, Elia Kazan, Ion Dichiseanu

Alte informatii zodiacale:

Tigrul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Tigru' Sobolanul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sobolan' Sarpele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sarpe' Mistretul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Mistret' Maimuta - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Maimuta' Iepurele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Iepure' Dragonul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Dragon' Cocos - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cocos' Capra - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Capra' Calul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cal' Caine - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Caine'Bivolul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Bivol'Calendar zodiac chinezesc

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook