FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!

Tulburare obsesiv-compulsiva? Un eufemism cat se poate de dragut pentru cuvantul “Fecioara”.

Isi calculeaza fiecare respiratie, isi ordoneaza fiecare lucrusor de imbracaminte ce trebuie sa fie desigur, la locul lui!

Totul trebuie sa fie intr-o ordine perfecta! Sa nu te mire daca din intamplare vei avea un musafir Fecioara si ai sa te trezesti ca-si verifica atent paharul de apa cu care l-ai servit, in cautare de… niscaiva microbi!

Mai mult, Fecioarele sunt in stare sa curete fiecare centimentru care le apartine, de doua ori chiar, cu o peruta de dinti, nu de alta, dar sa fie siguri ca totul este cat se poate de curat!

O Fecioara se va folosi intotdeuna de un indicator si de scheme pentru a-si expune propria conceptie filozofica. Cand comite o greseala, va gasi un raspuns cat se poate de… plauzibil: pentru ca tot el are dreptate! De regula, cei care ii vor da crezare, sunt tot… Fecioare!

Este foarte usor sa fraieresti o Fecioara! Spune-i doar ca are ceva intre dinti! Apoi, priveste-o pur si simplu cum se curata cu frenezie de acel ceva ce doar in mintea ei exista! Cel mai mare iad pentru o Feciora ar fi daca ai bloca-o intr-un lift pentru totdeauna, impreuna cu un nativ Pesti gol-golut!

De asemenea, o Fecioara va fi neputincioasa doar daca afla ca este ceva sub frigider! Insa, de obicei, nu este altceva decat un Taur disperat!

Altceva interesant: Fecioarele nu vad lumea in alb si negru, ci doar pete de curat-murdar! Si daca mai vad si par de pisica va fi o adevarata tragedie: vor incepe sa scuipe, de mai sa sa se inece cu propria saliva!

Fecioarele sunt super tocmai pentru ca sunt in stare sa-ti spele lenjeria! Iar atunci, sa te feresti: vor selecta rufele in functie de culori, materiale, firma, etc. Si numai dupa ce vor rezulta 40 de gramajoare, a cate 3 lucruri fiecare, vor porni masina de spalat, nu inainte de a fi pus rufele in ordinea alfabetica a marcii de fabricatie!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook