Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!

Berbecii sunt cunoscuti prin faptul ca sunt foarte ingamfati!

Ar trebui sa nu mai fie atat de plini de ei, deoarece le suna capul a gol! Se intampla rareori ca berbecii sa spuna ceva, si sa faca altceva. De obicei fac ce-i mai rau si prefera sa nu discute despre asta!

Nicioata sa nu-i faci observatie, asta doar daca nu vrei sa te trezesti mancat de viu! Berbecii se inteleg foarte bine cu Pestii, deoarece ii fac sa se simta cu picioarele pe pamant. De asemenea le place sa rada la orice gluma spusa de acele persoane care inca isi sug degetul la varsta de 35 de ani!

Pentru a descrie concepte filozofice, Berbecul va fi in stare sa faca uz de arma! Intotdeuna va lua decizii de viata ca un copil. Berbecii se casatoresc de nenumarate ori, asa, in gluma, dar nu vor divorta niciodata! Partenerii lor de viata au intotdeuna accidente stupide, ce au ca rezultat decesul sau invaliditatea!

Fiind invincibil, probabil Dumnezeu este in zodia Berbecului. Asta ar insemna ca Satan ar trebui sa fie in Pesti! Berbecii vor ocupa intotdeuna pozitii de conducere. Daca unul din ei ar fi desemnat sa curete toaletele, va forma o tabara adversa formata dintr-o singura persoana! Apoi, va merge tot singur sa picheteze in parcare!

De regula, oamenii o iau la sanatoasa atunci cand un Berbec se afla in preajma lor! Ei sunt astfel constienti ca daca nu o fac, vor fi pusi pe jar! Berbecii detesta sa-i asculte pe Scorpioni vorbind, deoarece acestia din urma sunt si mai ingamfati decat ei!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook