GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!

Gemenii sunt in stare sa isi vandalizeze propria casa!

Toti adora persoanele in Gemeni, pentru ca toti adora persoanele nebunatice! Daca te afli sub semnul Gemenilor, atunci iti place sa crezi ca esti un fel de amestec intre Socrates si Michelangelo, in timp ce, de fapt, esti mai degraba ceva intre Prince si Sarah Jessica Parker!

Esti deschis la nou, expansiv, sociabil, partenerul ideal pentru orice distractie! Oricum, vei nega totul odata ce vei fi terminat de citit toata aceasta propozitie!

Cei din zodia Gemenilor adora sa conduca, desigur, masini foarte funny. Pacat ca de cele mai multe ori se opresc cu ele direct intr-un copac sau o cladire, facand viraj la prima curba!

Gemenii sunt agresivi si autoritari. Adora certurile cu cei mici, dar si cu alti “nebuni” la fel ca si ei, de pe la nunti!

Pentru a comenta concepte filozofice, un Geaman va face intotdeuna apel la analogii, ce-i drept, cam cusute cu ata alba! Rareori ai sa vezi un Geaman intr-o competitie la Jocurile Olimpice! Iar atunci cand o face, poate doar la jocurile pe calculator !

Gemenii vorbesc in general tare, nu de alta, dar ca sa fie siguri ca sunt auziti! Din pacate, acest lucru se intampla atunci cand vorbesc despre ei insisi! De cele mai multe ori, Gemenii sunt ambidecstri, ceea ce inseamna ca isi pot atinge ambele parti ale nasului in acelasi timp! In cele din urma, putem recunoaste ca Gemenii nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook