Horoscop 2009 - Zodia Fecioara

In acest an Fecioarele isi vor gasi jumatatea sau cel putin sansa de a intalni o persoana foarte speciala. Eclipsesle care traverseaza prima si a saptea casa solara a zodiei Fecioara sugereaza o atentie sporita in sfera relatiilor personale. Cautarea relatiei perfecte sau imbunatatirea celei actuale e un subiect la ordinea de zi pe agenda anului 2009.

2009 ii gaseste pe cei nascuti in Fecioara profund indragostiti de cineva unic si special, un cu totul alt gen de persoana fata de ce tipul de oameni cu care erau obisnuiti si a caror companie o cautau. Vei avea parte de o relatie dinamica, imprevizibila si pe care nu o vei putea evita sub nici un motiv, rupta de tiparele obisnuite si aceasta relatie te va face vesela si fprofund fericita.

Pana in martie va trebui sa fii prudenta, sa nu iti asumi riscuri financiare si sa faci lucrurile pe indelete. Din 28 octombrie pana in 28 decembrie pot aparea probleme de comunicare, asa ca nativii din Fecioara ar trebui sa isi tina toate documentele in ordine si sa isi faca treaba la serviciu cu constiinciozitate.

In 2009 nativii din Fecioara vor fi intr-o vesnica alerta si vesnic ocupati, dar si vor fi pusi in situatia de a calatori sau de a se muta. In acest an iti vei largi cercul de cunostinte, iti vei imbunatati aptitudinile de comunicare si chiar s-ar putea sa scrii si chiar sa publici ceea ce scrii sau sa iti indrepti atentia spre publicitate.

Anul 2009 ar trebui sa se dovedeasca pentru Fecioare un an plin de provocari, un an plin si fructuos. Viata pare sa fie traita la viteaza maxima in 2009 si chiar asa va fi. Fecioarele vor invata ca vor avea de pierdut din cauza precautiilor exagerate, a scepticismului si a fricii de a lua decizii. In 2009, daca esti nascuta in zodia Fecioara, vei gasi noi moduri de a te exprima care ii vor face pe cei din jurul tau sa te admire chiar si mai mult.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2009 - Zodia Pesti Horoscop 2009 - Zodia Varsator Horoscop 2009 - Zodia Capricorn Horoscop 2009 - Zodia Sagetator Horoscop 2009 - Zodia Scorpion Horoscop 2009 - Zodia Balanta Horoscop 2009 - Zodia Fecioara Horoscop 2009 - Zodia Leu Horoscop 2009 - Zodia Rac Horoscop 2009 - Zodia Gemeni Horoscop 2009 - Zodia Taur Horoscop 2009 - Zodia Berbec

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook