Horoscop 2009 - Zodia Berbec

Anul 2009 este un an al dragostei si al romantismului pentru nativii din Berbec. Din ianuarie pana in martie, cineva care isi doreste sa-ti castige respectul iti va atrage atentia. Brusc, vei dori sa elimini toate regulile si toate obstacolele, sa-ti redefinesti pozitia si sa dovedesti cat de onorabile iti sunt intentiile, ca sa poti sa te asiguri de vei avea asigurate toate premisele de a-ti crea si intretine o relatie frumoasa si de lunga durata.

In 2009 va trebui sa iei niste decizii majore in ceea ce priveste viata profesioanala, din cauza celor doua eclipse, semne clasice ale schimbarii. In jurul datei primei eclipse din martie iti va fi aratata directia catre care trebuie sa te indrepti si va trebui sa cauti neincetat noi directii in cariera. La data celei de a doua eclipse din septembrie, vei fi gata sa iti impachetezi lucrurile de la vechiul loc de munca si sa te indrepti catre un alt serviciu. Fii atenta la urmatorii pasi inainte de a rupe colaborarea cu vechii angajatori!

2009 rezerva si o minunata poveste de dragoste celor nascuti sub semnul Berbecului. In acest an, viata ta amoroasa va culmina cu o relatie minunata, care te va face sa vezi totul in roz. Flacarile vechii iubiri s-ar putea sa iti puna piedici cand va fi sa te hotarasti sa te arunci in bratele noului Fat-Frumos descoperit. Familia si prietenii nu vor fi nici ei mai intelegatori cu nativii din Berbec. Dar pare ca este ultima ta sansa de a-l gasi pe „domnule perfectiune”. Urmeaza-ti inima si nu fa exact ce iti spun ceilalti; tu stii cel mai bine ce simti.

Deciziile majore vor fi mai usor de luat din luna decembrie si nici nu va trebui sa te ingrijorezi de repercursiunile lor. Te pregatesti pentru 2010, an care te va lua prin surprindere, pentru ca iti pregateste multe schimbari. Indiferent unde vei sfarsi (ori cu cine), tine minte ca anul 2009 va fi un an pe care ti-l vei reaminti cu drag toata viata.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2009 - Zodia Pesti Horoscop 2009 - Zodia Varsator Horoscop 2009 - Zodia Capricorn Horoscop 2009 - Zodia Sagetator Horoscop 2009 - Zodia Scorpion Horoscop 2009 - Zodia Balanta Horoscop 2009 - Zodia Fecioara Horoscop 2009 - Zodia Leu Horoscop 2009 - Zodia Rac Horoscop 2009 - Zodia Gemeni Horoscop 2009 - Zodia Taur Horoscop 2009 - Zodia Berbec

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook