Horoscop 2009 - Zodia Leu

In 2009 nativii din Leu vor fi foarte preocupati de relatiile personale, bazate pe sentimente reale, care par sa fi intrat intr-un con de umbra sau sa lipseasca.

Din fericire, cand vine vorba de viitori parteneri, veti sti ce va place si ce nu, iar in anul 2009 abilitatile dumneavoastra de perceptie vor fi mai ascutite ca oricand.

Datorita aspectelor pozitive pe care le aduce 2009, relatiile personale vor progresa si va vor aduce mai aproape de partener. Atasamentul fata de partener va fi in crestere si dragostea va inflori in relatia voastra. Va puteti chiar casatori pana la sfarsitul anului.

Cariera si viata profesionala sunt doua aspecte foarte importante pentru Lei in 2009. Veti munci din greu si veti vedea cu siguranta si rasplata stradaniilor voastre. Va asteapta cresteri ale salariului, promovari si bonusuri, adica exact telul Leilor va fi atins.

Spre sfarsitul anului aveti chiar sansa de a deveni o autoritate in domeniul in care lucrati sau sa obtineti macar o promovare si aprecierea generala.

2009 ii pune pe nativii din Leu in fata unor noi provocari carora le vor face fata cu succes si Leii vor accede pe noi culmi.

Vor fi timpi cand va trebui sa te ridici din pat si sa mergi la serviciu, desi nu ai nici un chef si probabil acelea vor fi datile cand esti pe lista cu promovati.

Rasplata voastra in acest an va fi rezultatul lucrurilor pe care le veti face desi nu simtiti nici un imbold in a le duce la indeplinire.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2009 - Zodia Pesti Horoscop 2009 - Zodia Varsator Horoscop 2009 - Zodia Capricorn Horoscop 2009 - Zodia Sagetator Horoscop 2009 - Zodia Scorpion Horoscop 2009 - Zodia Balanta Horoscop 2009 - Zodia Fecioara Horoscop 2009 - Zodia Leu Horoscop 2009 - Zodia Rac Horoscop 2009 - Zodia Gemeni Horoscop 2009 - Zodia Taur Horoscop 2009 - Zodia Berbec

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook