Horoscop 2009 - Zodia Rac

Din cauza influentelor lui Uranus si Jupiter in sectorul dragostei si al placerilor si din cauza imbunatatirii cailor de comunicare datorate eclipselor din 2009, anul va fi plin de evenimente placute pentru nativii din Rac.

Va asteapta un an plin de lumina si impliniri. Interesul Racilor va fi suscitat de o iubire mai veche din trecut care revine in forta sau o noua iubire se va transforma intr-o relatie de lunga durata.

Daca te afli in cea de-a doua situatie, trebuie sa stii ca iti va fi greu sa te rupi de vechea relatie nemultumitoare, insa va trebui sa o faci, mai ales ca toate incercarile de revigorare par sa fi dat gres.

Schimbarile sunt la ordinea zilei si veti simti nevoia de mai multa libertate persoanala, o schimbare care sa rupa tiparele, care va avea ca efect extinderea experientei de viata a Racilor.

Te vei bucura de o mai mare popularitate si vei face cunostinte noi. In 2009 neprevazutul va fi de partea ta, pentru ca evenimentele vor fi de bun augur si oportunitatile nu vor intarzia sa apara la tot pasul.

In 2009 nativii din Rac vor fi mai increzatori in fortele proprii, mai fericiti si in general vor avea o atitudine pozitiva. Racii vor fi extrem de atractivi in iulie, dar mai ales la sfarsitul lui Octombrie.

Lunile Octombrie si Noiembrie sunt foarte importante si pline de intelesuri pentru voi. Cu Venus si Martie aliniate, viata sentimentala a Racilor va lua o intorsatura pozitiva, iar daca esti singura si neimplicata in vreo relatie, vei fi pe punctul de a lega o legatura noua.

Racii vor trebui sa fie atenti, pentru ca aprilie si mai vor fi luni foarte active, insa eclipsa de la sfarsitul lui Martie le va umple bateriile, furnizandu-le energia de care au nevoie.

Anul 2009 va fi pentru Raci un an in care se vor focaliza mai mult pe imaginea publica si pe cariera. Desi anul nu va fi unul foarte bun din punct de vedere finaciar, va veti descurca foarte bine si veti avea sentimentul ca aveti control asupra finantelor proprii.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2009 - Zodia Pesti Horoscop 2009 - Zodia Varsator Horoscop 2009 - Zodia Capricorn Horoscop 2009 - Zodia Sagetator Horoscop 2009 - Zodia Scorpion Horoscop 2009 - Zodia Balanta Horoscop 2009 - Zodia Fecioara Horoscop 2009 - Zodia Leu Horoscop 2009 - Zodia Rac Horoscop 2009 - Zodia Gemeni Horoscop 2009 - Zodia Taur Horoscop 2009 - Zodia Berbec

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook