Horoscop 2009 - Zodia Scorpion

Scorpionii nu vor uita cu usurinta anul 2008, datorita multor lucruri pozitive care s-au intamplat in anul trecut, iar anul 2009 va fi cam tot atat de bun.

De fapt, inca de la inceputul anului, datorita unei explozii de energie care vine direct de la Jupiter, nativii din Scorpion fi activi, foarte ocupati si uluitor de pasionali.

Partea buna este ca aproape toata lumea nu va fi numai deschisa la ideile tale, ci si dornica sa stie ce e in mintea si inima ta.

In 2009 aveti numeroase optiuni romantice. Lumea nu va reusi sa reziste sarmului dumneavoastra, magnetismului tipic Scorpionului.

Daca esti nativ Scorpion, fa-ti jocul, dar nu te arunca prea repede in angajamente. Daca nu esti atent acum, te poti arde mai tarziu.

In primele doua luni esti la apogeul stralucirii tale.Vei avea capacitatea de a vorbi cu oricine, despre orice (chiar daca v-ati gandit ca ati incercat in trecut si nu ati reusit). In speta, acest farmec va dura, spun astrele, pana in luna martie, ba chiar si in aprilie, iar partea interesanta a situatiei este data de faptul ca cel mai usor iti va fi sa prezinti tuturor absolut orice ca fiind normal.

Iti vei coordona cu usurinta banii si superiorii pur si simplu te vor iubi si vor aprecia efortul pe care il depui la locul de munca.

In septembrie si octombrie ai grija la relatiile sentimentale. Un simplu flirt nevinovat se poate transforma intr-o relatie foarte serioasa. Daca nativul Scorpion este deja implicat intr-o relatie, ar trebui sa nu se teama sa isi exprime sentimentele care vor fi foarte intense.

Partenerul Scorpionului va fi pur si simplu incantat sa il vada impartasindu-i cele mai ascunse, mai adanci si mai intime ganduri.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2009 - Zodia Pesti Horoscop 2009 - Zodia Varsator Horoscop 2009 - Zodia Capricorn Horoscop 2009 - Zodia Sagetator Horoscop 2009 - Zodia Scorpion Horoscop 2009 - Zodia Balanta Horoscop 2009 - Zodia Fecioara Horoscop 2009 - Zodia Leu Horoscop 2009 - Zodia Rac Horoscop 2009 - Zodia Gemeni Horoscop 2009 - Zodia Taur Horoscop 2009 - Zodia Berbec

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook