Horoscop 2009 - Zodia Taur

La inceputul anului 2009, din ianuarie pana in martie, vei avea multe sanse de calatorie. Aventura este cuvantul pe ordinea de zi, cu partenerul alaturi. Daca esti singura, nu te impacienta, vei gasi cu siguranta pe cineva sa iti fie alaturi.

Problemele care privesc cariera si viata profesionala a Taurului isi vor gasi rezolvarea, pentru ca nativii din zodia Taur sunt pe o curba ascendenta datorita unei influente pozitive a astrelor si vor primi sfaturi bune de la o femeie sau de la un om mai in varsta. Ai incredere in cei dragi si in cei mai experimentati decat tine. Te vor ajuta mai mult decat iti imaginezi.

Dorinetele taurilor vor fi indeplinite si vor realiza tot ceea ce isi vor propune. Acesta este anul in care incapatanarea nativa a taurilor va fi pe deplin recompensata. Fie ca este vorba despre inceperea unei afaceri proprii, dezvoltarea celei existente sau gasirea serviciului perfect, urmeaza-ti visele si instinctul cu hotararea-ti caracteristica si pana la sfarsitul lui iunie vei vedea cat de departe ai ajuns!

Ultimele luni ale lui 2009 vor veni cu mari schimbari pentru tauri, cele mai multe implicand finantele: imbunatarirea starii financiare, infuzii de capital, obtinerea de imprumuturi sau fonduri si dezvoltari simtitoare ale relatiilor de afaceri.

Nativilor din Taur va incepe sa se mearga din ce in ce mai bine, iar aceasta stare de bine este doar inceputul, pentru ca totul va merge asa cum si-au planuit si in 2007.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2009 - Zodia Pesti Horoscop 2009 - Zodia Varsator Horoscop 2009 - Zodia Capricorn Horoscop 2009 - Zodia Sagetator Horoscop 2009 - Zodia Scorpion Horoscop 2009 - Zodia Balanta Horoscop 2009 - Zodia Fecioara Horoscop 2009 - Zodia Leu Horoscop 2009 - Zodia Rac Horoscop 2009 - Zodia Gemeni Horoscop 2009 - Zodia Taur Horoscop 2009 - Zodia Berbec

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook