Horoscop 2010 - Zodia TAUR

Avand in vedere faptul ca in anul 2010 te asteapta schimbarea, cauta sa te reevaluezi singur(a) atunci cand timpul iti va permite, pentru ca vei avea destule astfel de ocazii de-a lungul perioadei. In niciun caz nu trebuie sa te iei prea in serios, ci sa cauti sa iti vezi de viata ta linistit(a), fara a elimina complet latura distractiva. Gandeste-te serios si la renuntarea la unele activitati nefolositoare, pe care continui sa le faci din obisnuinta.

In dragoste poti avea parte de schimbari, crize, rupturi, daca nu vei fi atent(a) la propriul look si la concurenta. Insa, totul se poate linisti cu o noua dragoste, in ultima parte a anului. In cariera vei trece prin diverse stari si contre cu colegii, iar oportunitatea de a incepe o afacere pe cont propriu poate fi usor valorificata. Pentru a evita un colaps financiar in 2010, evita investitiile riscante si incearca sa pastrezi mereu ceva bani in cont sau in buzunar. Pare a fi un an optimist in general, mai ales ca nu se intrevad probleme majore de sanatate.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2010 - Zodia BERBECHoroscop 2010 - Zodia TAURHoroscop 2010 - Zodia GEMENIHoroscop 2010 - Zodia RACHoroscop 2010 - Zodia LEUHoroscop 2010 - Zodia FECIOARAHoroscop 2010 - Zodia BALANTAHoroscop 2010 - Zodia SCORPIONHoroscop 2010 - Zodia SAGETATOR Horoscop 2010 - Zodia CAPRICORNHoroscop 2010 - Zodia VARSATORHoroscop 2010 - Zodia PESTI

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook