Horoscop 2010 - Zodia CAPRICORN

Pentru nativii Capricorn, se poate spune ca anul 2010 va fi caracterizat de un puternic apetit pentru viata. Vei avea un interes crescut pentru inedit, iar acest lucru iti va permite sa te tii departe de acele trairi ale trecutului care te-au stanjenit pana acum. Vei avea destule succese in tot ceea ce iti vei asuma, ceea ce iti va intari increderea in tine, optimismul si forta interioara. Vei gasi mereu timp pentru distractie sau pentru relaxare, atat singur(a) cat si alaturi de cineva drag. Influenta pozitiva a astrelor se va simti in 2010 si asupra deschiderii tale catre idei noi, a renuntarii la mare parte din egoismul tau si unei mai bune judecati privind persoanele din jur. Poate fi o perioada in care vei incerca sa dai la o parte ideile preconcepute, punctele de vedere categorice, intransigentei sau a resentimentelor fata de acele persoane care nu-ti impartasesc opiniile.

 Te vei confrunta cu diverse situatii contrastante in ceea ce priveste evolutia sentimentelor tale, poate chiar probleme sentimentale, dar situatia ta nu va fi chiar atat de teribila, si asta datorita sarmului tau si a influentelor din ultma parte a perioadei care te vor conduce catre intalniri surprinzator de placute. Pe partea profesionala, chiar daca nu se anunta evolutii spectaculoase, cariera ta va fi liniara, daca si eforturile tale vor fi constante, mai ales pentru a depasi obstacolele din ultima parte a anului. Este favorizata, totusi, o cariera independenta, care poate duce la asocieri banoase, castiguri mici, dar constante, fara a te baza pe noroc, ci doar pe investitii cu cap. Pentru a-ti pastra vigoarea, o cat mai mare perioada a anului 2010, cauta sa eviti stresul, mesele copioase si grele, certurile, tutunul si sa aloci mai mult timp somnului, pentru a evita bolile de stomac si ficat.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2010 - Zodia BERBECHoroscop 2010 - Zodia TAURHoroscop 2010 - Zodia GEMENIHoroscop 2010 - Zodia RACHoroscop 2010 - Zodia LEUHoroscop 2010 - Zodia FECIOARAHoroscop 2010 - Zodia BALANTAHoroscop 2010 - Zodia SCORPIONHoroscop 2010 - Zodia SAGETATOR Horoscop 2010 - Zodia CAPRICORNHoroscop 2010 - Zodia VARSATORHoroscop 2010 - Zodia PESTI

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook