Horoscop 2010 - Zodia LEU

Daca iei in considerare ca, pana acum, nu totul a functionat in felul in care ai vrut si simti nevoia de a avea un nou start in viata, pregateste-te pentru un an 2010 in care iti sunt prielnice schimbarile drastice. Ai suportul astrelor pentru o schimbare de directie si pentru a-ti pune in valoare mult mai bine eforturile individuale. Nu ezita sa mergi inainte cu pasi hotarati! Mici evenimente, accidentale dar placute, iti vor condimente viata de-a lungul perioadei si iti vor veni in ajutor pentru a-ti putea indeplini dorintele. Nativii Leu sunt mai bine protejati de astre acum, in special daca ai de trecut prin diverse examene sau ai de luat decizii care ti-ar putea schimba viata. Pastreaza-ti increderea in tine.

In dragoste poti avea intalniri surprinzatoare, insa realismul tau te va mentine cu picioarele pe pamant, acceptand doar ceea ce iti este si placut si util. Unele complicatii pot aparea in cariera, insa, intr-un final vei reusi sa te descotorosesti de el si chiar sa le depasesti cu o atitudine concilianta si fara nervi, ceea ce se va vedea si pe plan financiar, unde te asteapta un an bun, dar cu surprize. Daca nu vei abuza de rezistenta nativa, sanatatea va fi excelenta, chiar daca va trebui sa fii atent(a) in permanenta la factorii care te-ar putea destabiliza.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2010 - Zodia BERBECHoroscop 2010 - Zodia TAURHoroscop 2010 - Zodia GEMENIHoroscop 2010 - Zodia RACHoroscop 2010 - Zodia LEUHoroscop 2010 - Zodia FECIOARAHoroscop 2010 - Zodia BALANTAHoroscop 2010 - Zodia SCORPIONHoroscop 2010 - Zodia SAGETATOR Horoscop 2010 - Zodia CAPRICORNHoroscop 2010 - Zodia VARSATORHoroscop 2010 - Zodia PESTI

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook