Horoscop 2010 - Zodia PESTI

Pentru nativii Pesti se anunta un an 2010 in care climatul astral ii ajuta sa abordeze o schimbare practica fara precedent in viata lor. Aceasta impreuna cu posibilitatea obtinerii unui mai bun echilibru si a bucuriei de a trai activ. Astfel, vei simti o imbunatatire considerabila a calitatii vietii, insa cu conditia sa intelegi necesitatea schimbarii universului personal si a adaptarii la realitatile lumii in care traiesti. Un sfat bun iti va veni de la specialisti.

In plan sentimental vei avea parte atat de satisfactii, cat si de stres, chiar daca nu vei avea probleme particulare, insa e bine sa ai mai mult control asupra comportamentului tau, pentru ca sa te bucuri de influentele astrale pozitive. Pentru mentinerea si chiar dezvoltarea carierei tale este bine sa te folosesti de imaginatie, control si sa fii in priza pentru a te folosi de fiecare oportunitate ivita. Pentru ca banii nu vor lipsi din portofelul tau, va trebui sa ai grija ca cheltuielile sa nu fie exgerate, iar actiunile riscante trebuie facute in limita a ceea ce iti permiti. O schimbare de dieta este indicata, nu consuma exagerat de multe medicamente, iar odihna trebuie sa fie pe primul loc, caci vei avea perioade de depresie din cauza muncii prea intense, a entuziasmului nerecompensat si a unor vulnerabilitati.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2010 - Zodia BERBECHoroscop 2010 - Zodia TAURHoroscop 2010 - Zodia GEMENIHoroscop 2010 - Zodia RACHoroscop 2010 - Zodia LEUHoroscop 2010 - Zodia FECIOARAHoroscop 2010 - Zodia BALANTAHoroscop 2010 - Zodia SCORPIONHoroscop 2010 - Zodia SAGETATOR Horoscop 2010 - Zodia CAPRICORNHoroscop 2010 - Zodia VARSATORHoroscop 2010 - Zodia PESTI

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook