Horoscop 2010 - Zodia SCORPION

Pentru anul 2010, astrele ii incita pe nativii Scorpion catre o mai mare independenta si chiar originalitate in comportament. Aceasta tendinta se poate vedea fie printr-o transformare a modului de gandire, fie a aspectului hainelor ori a manierelor. Poate aparea si un refuz al autoritatii si disciplinei sau chiar un dispret fata de conveniente. Multi nativi vor actiona dupa cum simt si vor asculta mai putin de sfaturile prietenilor. Altii pot gasi placerea in excentricitati. Insa, atentie la acest aspect pentru a nu te indeparta prea mult de la normalitate.

In dragostea vei simti o nevoie pentru o mai mare libertate personala, iar daca ai pe cineva armonia va fi evidenta, in general, anul avand un bun balans al vietii sentimentale cu cea sociala. In plan profesional poate fi o perioada in care fie vei avea satisfactii, fie vei fi nevoit(a) sa te adaptezi, poate chiar sa ai parte de un nou inceput in cariera. Pentru a evita unele furtuni financiare care te asteapta, apeleaza la sfaturile specialistilor, insa nu trebuie sa te temi, caci vei dispune de suficienti bani pe aproape intreaga perioada. Evita marile suparari pe intreg anul 2010, perioada in care nu vei suferi de influente negative, ba chiar te poti vindeca de unele boli.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2010 - Zodia BERBECHoroscop 2010 - Zodia TAURHoroscop 2010 - Zodia GEMENIHoroscop 2010 - Zodia RACHoroscop 2010 - Zodia LEUHoroscop 2010 - Zodia FECIOARAHoroscop 2010 - Zodia BALANTAHoroscop 2010 - Zodia SCORPIONHoroscop 2010 - Zodia SAGETATOR Horoscop 2010 - Zodia CAPRICORNHoroscop 2010 - Zodia VARSATORHoroscop 2010 - Zodia PESTI

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook