Horoscop 2010 - Zodia VARSATOR

Nativii Varsator par a fi nevoiti a se confrunta, in 2010, cu unele probleme dificile. Insa, nu te impacienta si nici nu fi pesimist(a). Invata sa recunosti ca problemele sunt o chestiune inevitabila, iar viata nu este altceva decat o lupta pentru a le rezolva. Cu cat vei rezolva mai multe probleme, cu atat te vei simti mai fericit(a), iar cu cat te vei lasa dominat(a) de ele, cu atat viata iti va parea mai sumbra. Asadar, va trebui sa lupti pentru a-ti ridica moralul si sa nu te plangi de probleme existentiale. Fii gata permanent sa le infrunti cu curaj.

In dragoste te poti astepta la un nou inceput, dar si la insecuritate sentimentala, ceea ce te-ar putea indeparta de partener(a), insa magnetismul tau te va repune pe linia de plutire, chiar si dupa cateva certuri. Eforturile tale profesionale te pot conduce catre finalizarea unor proiecte importante, insa nu evita munca in echipa, chiar daca ideile tale vor fi stralucite, usor de aplicat si eficiente. Tocmai de aceea, nu vei suferi cu banii, ba chiar vei reusi sa pui ceva deoparte, insa nu uita, in ultima parte a perioadei, sa-ti achiziti marea majoritate - daca nu chiar toate – datoriile. Putin mai multa atentie la propria sanatate, pentru a evita problemele cu inima, cu sistemul circulator si migrenele, mai ales ca organismul tau va fi destul de sensibil la problemele familiale, lipsei de somn si meselor dezorganizate.

Alte informatii zodiacale:

Horoscop 2010 - Zodia BERBECHoroscop 2010 - Zodia TAURHoroscop 2010 - Zodia GEMENIHoroscop 2010 - Zodia RACHoroscop 2010 - Zodia LEUHoroscop 2010 - Zodia FECIOARAHoroscop 2010 - Zodia BALANTAHoroscop 2010 - Zodia SCORPIONHoroscop 2010 - Zodia SAGETATOR Horoscop 2010 - Zodia CAPRICORNHoroscop 2010 - Zodia VARSATORHoroscop 2010 - Zodia PESTI

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook