Maimuta - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Maimuta'

Pietre pretioase: ametistul, marmura, topazul.
Tari prielnice: Egipt, Portugalia, Statele Unite ale Americii, Vietnam.
Trasaturi definitorii: Inteligenta si intuitie.
Idealuri in viata: Sa iasa din comun prin tot ceea ce face.

"Maimuta" este agera, draguta, vesela si foarte sensibila care intotdeauna lasa o impresie excelenta in societate. Maimutele sunt glumete si iubesc persoanele care sunt intotdeauna bine dispuse si energice. Sunt foarte destepte. Se pricep foarte bine sa rezolve problemele. Oriunde ai fi, oricine ai fi, daca ai o problema pune mana pe telefon si sun-o pe Maimuta. Stie sa asculte cu atentie si in acelasi timp cauta solutii. Si pentru ca la Maimuta curiozitatea este obisnuinta are si o mare sete de cunoastere. Au cateva scrupule, pot fi nerezonabili cateodata si au abilitatea de a-i convinge pe toti cei din jur sa creada ca ceea ce fac este corect.

Nu-si poate ascunde intotdeauna emotiile si de cele mai multe ori nu doreste acest lucru. Veti putea observa cu usurinta atunci cand o Maimuta este fericita sau deceptionata.

Cea mai pregnanta calitate a Maimutei este spiritul obiectiv si realist, cuplat cu o buna intuitie si cu o agerime deosebita in a descopiri punctele slabe ale adversarului. In toate aceste evaluori se bazeaza pe intelectul sau dezvoltat, pe memoria de exceptie si pe exigenta sa in raport cu ceilalti. defectele cele mai frecvente la Maimuta sunt: ingimfarea, adoptarea de decizii contradictorii, egoismul, invidia, rautatea si orgoliul nemasurat. Cind avesm de a face cu un nativ al acestei zodii la care aceste trasaturi sunt accentuate, colaborarea cu acesta devine imposibila.

Aproape toate Maimutele au o inclinatie deosebita spre zgircenie si in mod sigur toate pot minti si insela cu nonsalanta atunci cind acest lucru este in interesul lor, din aceasta zodie recrutinduse cel mai mare numar de sarlatani.

Ele detin arta de a se face indispensabile. Nimeni nu se poate supara prea mult timp pe un nativ al acestei zodii, chiar daca a fost pagubit de el. Este foarte versatila si are un bagaj de cunostinte inepuizabile din toate domeniile.

Barbatul maimuta traieste intr-un permanent conflict intre nevoia de a se simti bine peste tot si dorinta febrila de schimbare, imediat ce si-a cucerit obiectivul. Are multa energie, iar actiunile sale il vor conduce intotdeauna la succes si la bunastare. Este foarte activ, dinamic si are o mare sete de cunoastere. Din acest motiv, el va explora foarte multe sfere ale vietii sociale si profesionale.

Nu suporta singuratatea, clipele de refugiu din viata sa putand fi numarate pe degetele de la o mana. Cand vine vorba de prieteni, devine serviabil, si de aceea, foarte apreciat de acestia. Cand simte ca se clatina ceva, apeleaza la armele sale preferate: umorul si farsa. Trebuie sa fie atent insa, deoarece poate glumi prea dur pe seama unor persoane care ii sunt antipatice si pe care nu le cunoaste destul de bine. Fata de acestea devine caustic, ofenseaza si dispare. Nu se stie daca ar trebui sa se astepte la o razbunare din partea lor.

Femeia maimuta traieste intr-un permanent conflict intre nevoia de a se simti bine peste tot si dorinta febrila de schimbare, imediat ce si-a cucerit obiectivul. Este foarte naturala, joviala, cu mult umor, independenta si foarte provocatoare. Nu suporta singuratatea, clipele de refugiu din viata sa putand fi numarate pe degetele de la o mana. Cand vine vorba de prieteni, devine serviabila, si de aceea, foarte apreciata de acestia. Cand simte ca se clatina ceva, apeleaza la armele sale preferate: umorul si farsa. Trebuie sa fie atenta insa, deoarece poate glumi prea dur pe seama unor persoane care ii sunt antipatice si pe care nu le cunoaste destul de bine. Fata de acestea devine caustica, ofenseaza si dispare. Nu se stie daca ar trebui sa se astepte la o razbunare din partea lor. Este o femeie fatala, originala in felul ei, care exercita un efect de senzatie oriunde va merge. Este deosebit de dragalasa si de spontana. Este foarte competitiva si nu suporta sa fie ignorata. Este foarte independenta si nu-I place ca aceasta libertate sa-i fie ingradita. Este foarte creativa si poate face din orice nimic un lucru de valoare. Acest talent al ei ii asigura succesul deplin in orice domeniu profesional pe care si-l alege.

PERSONALITATI : Giordano Bruno, Roald Amundsen, Byron, C. Dickens Panait Istrati, Ioan Slavici, A.P. Cohov, Leonardo da Vinci, Paul Gauguin, Federico Fellini, Liz Taylor, Toshiro Mifune, Joan Crawford, Avram Iancu, Petru Groza.

Alte informatii zodiacale:

Tigrul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Tigru' Sobolanul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sobolan' Sarpele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sarpe' Mistretul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Mistret' Maimuta - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Maimuta' Iepurele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Iepure' Dragonul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Dragon' Cocos - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cocos' Capra - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Capra' Calul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cal' Caine - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Caine'Bivolul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Bivol'Calendar zodiac chinezesc

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook