Mistretul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Mistret'

Pietre pretioase : Alabastrul, coralul, lazuritul.
Tari prielnice: Brazilia, Afganistan, Danemarca, Islanda, Israel, Malaezia.
Trasaturi definitorii: Cinste si hotarire.
Idealuri in viata: Aflarea adevarului.

"Mistretul" este o persoana deosebit de onesta, de sincera si de naturala. Este tipul cavalerului plin de intentii bune, foarte politicos, loial, modest, elegant, curtenitor deci un tip de incredere pe care te poti baza in orice imprejurare, nu te vor lasa la greu si nici macar nu va încerca sa faca lucrul acesta. Pur si simplu Mistretul vrea sã facã totul la modul cel mai corect. Oamenii Mistret sunt cei pe care toata lumea ii admirã. Fa o lista cu oamenii Mistret din viata ta: nu sunt ei cei mai draguti, cei mai iubitori si cei mai scrupulosi si atenti oameni din jur?

Mistretul s-a nascut pentru a da, a produce si a servi. Sincer vorbind, multi oameni profita de pe urma Mistretului. Nu pentru ca el ar fi fraier ci pentru ca ii face placere modul acesta de viata. Mistretii nu vorbesc prea mult, dar atunci cand o fac, nimeni nu-I mai poate opri. Ca si Maimuta, Mistretul este un intelectual si este dominat de o puternica sete de cunoastere. Multi afirma ca acesti nativi sunt snobi. Manierele, eleganta si bunul gust in tot ceea ce fac au o importanta deosebita pentru ei. De fapt, ei au un desavarsit simt estetic si sunt deosebit de stilati. Dragut, foarte credul, naiv si usor de pacalit, Mistretul este in viata deopotriva iubit si inselat. El insa are o mare forta morala si nu se razbuna niciodata, detestind orice gen de conflict.

Ceea ce i se reproseaza cel mai ades este faptul ca uneori isi neglijeaza infatisarea, ca simplitatea si si naturaletea sa inascute se pot transforma in grosolanie si ca da dovada de o anume superficialitate in raporturile interumane. Este de asemenea acuzat ca uneori arata o mare nepasare si indiferenta fata de soarta aproapelui, parasind linia altruista ce ii este in general caracteristica.

Barbatul mistret este foarte viguros si plin de energie.Senzual si inflacarat in dragoste, romantic dar in acelasi timp si usor naiv indemnand parca sa i se puna coarne. Nu este foarte statornic si nici constant in sentimente, lucru care este valabil si pentru femeia din acelasi semn.

Femeia mistret este modesta, rezervata, dar in acelasi timp foarte deschisa si sincere in anturaj. Este intotdeauna foarte curata si ingrijita existand insa si persoane aflate la polul opus al acestei conduite. Buna gospodina si gazda , este foarte iubitoare cu familia ei si are tendinta de a-i sprijini mai mult decat este cazul.

PERSONALITATI : G. Calinescu, Alain Delon, Liviu Ciulei, Fred Astaire, Maria Callas, Henric al VIII-lea, Ronald Reagan, Al Capone, Thomas Mann, Bibi Anderson, Otto von Bismarck.

Alte informatii zodiacale:

Tigrul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Tigru' Sobolanul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sobolan' Sarpele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sarpe' Mistretul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Mistret' Maimuta - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Maimuta' Iepurele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Iepure' Dragonul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Dragon' Cocos - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cocos' Capra - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Capra' Calul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cal' Caine - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Caine'Bivolul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Bivol'Calendar zodiac chinezesc

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook