O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!

Sunt persoane de treaba, in general, maleabile si chiar trendy!

Balantele se imbraca atat de elegant, de sofisticat si cu atata bun gust, mai mai sa-i dea pe spate pe cei dragi, datorita greturilor provocate de factura de plata astronomica! Balanta sufera in general de o oarecare tulburare bipolara si nu poate lua o decizie de una singura!

Totusi, va consulta in acest sens un specialist! Este bine, insa, ca sunt persoane de treaba, in general, maleabile si chiar “trendy”!

Sunt funny atunci cand dintr-o data gasesc interesant si la moda ceva ce alta data (a se citi acum doua zile) detestau! Balantele se dau in vant dupa mancaruri rustice, apartinand unor culturi pe care nici macar nu le cunosc!

Pentru a-si expune propria conceptie filozofica, Balanta se va folosi de citate din autori celebri! Apoi isi vor grava aceste citate pe diverse memo-uri ce nu vor lipsi din portofelul purtat in permanenta!

Nu vei vedea nicio Balanta sa consume mancare de tip fast-food sau sa stie unde trebuie dus gunoiul! In general, au persoane care le vor lega sireturile de la pantofii lor cat se poate de scumpi!

O Balanta nu va uita niciodata sa-si asoteze sireturile de la pantofi cu nasturii de la sacou! Balantele se afla intotdeauna pe muchie a ceea ce restul lumii considera a fi “mofturi si fite”! Au intotdeuna colectii intregi de CD-uri pe care nu le-au ascultat niciodata! Hollywood-ul, de exemplu, este plin de Balante!

Nu ai decat sa imbeti o Balanta si acesta tot va fi in stare sa-ti explice care este diferenta dintre “café latte” si caffe au lait”! Tocmai acest lucru este special: faptul ca restul lumii nu vede nicio diferenta!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook