Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!

Cei mai multi politicieni sunt Capricorni, de aceea, tara asta se duce de rapa!

Capricornii sunt in general muncitori, demni de incredere, dar cam blegi de fel! Sunt intotdeuna in miscare, intotdeuna in cautarea grandorii! Sunt de cele mai multe ori buni la matematica, ceea ce explica de ce sunt considerati o pacoste pe capul tuturor!

Rene Descartes era un bun matematician si un filozof obscur, asa ca trebuie sa fi fost cu siguranta, un Capricorn! Cei mai multi politicieni sunt Capricorni, de aceea, tara asta se duce de rapa! Nu este surprinzator de ce acesti politicieni au nevoie in permanenta de atata securitate in jurul lor! Capricornii sunt un fel de incrucisare intre Leu si Fecioara.

Ei consideara ca acest lucru ii fac in acelasi timp carismatici si logici! In realitate, ar trebui sa mai taie din propria mandrie si sa si-o tina in propria ograda! In caz de razboi nuclear doar gandacii si Capricornii ar gasi o cale de supravietuire! Restul lumii n-ar vrea cu niciun chip sa traiasca intr-o lume ca asta!

Capricornii nu sunt in stare sa inteleaga, daramite sa mai si comenteze conceptii filozofice, deoarece, din pacate pentru ei, nu implica ecuatii!

Un alt aspect de retinut: Capricornii adora sa fie vazuti vorbind la telefonul mobil! Iar aceste telefoane nu sunt neaparat deschise, tocmai pentru ca in general Capricornii nu au prieteni care sa-i sune! Capricornii nu mai sunt la moda din 1989!

Ei inca sunt convinsi ca Trump era un vizionar! Si daca nu stiai, afla ca majoritatea persoanelor arestate pentru produse contrafacute sunt Capricorni!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook