SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!

Si Bill Gates este tot un Scorpion!

Cei mai mari hackeri sunt Scorpionii, asa cum multi cred despre acestia ca isi vor castiga renumele pe un Chat! Scorpionii intimideaza Balantele pentru ca adora sa bea cafeaua foarte tare, servita cu lingurita!

Sunt cat se poate de ingeniosi: stiati ca sunt Scorpioni care au gasit o cale de a fuma cu succes chiar sub dus? Problema ta numarul unul este aceea ca nu ai fost niciodata rapit de extraterestri sau ca esti victima unei conspiratii guvernamentale. Iti iei viata mult prea in serios!

Cea mai mare parte a acelor false avertismente antivirus sau acele oferte cash de la Bill Gates sunt un motiv de a incerca sa faci putina agitatie in jurul tau! In mod ironic, si Bill Gates este tot un Scorpion!

Planul tau numarul 1 de a domina lumea nu va functiona niciodata daca vei fi tu cel care va tine toate fraiele! Iti este foarte greu sa intelegi ca Star Treck este o fictiune si ca tu nu esti vreun lider al Borg-ilor! Scorpionul va folosi interjectii si exclamatii pentru a-si expune propria viziune filozofica!

Scorpionii au in general puternice porniri sexuale, deoarce gasesc astfel o alta oportunitate de a mai fuma o tigara! Un Scorpion are intotdeauna de dat sfaturi in privinta unor aspecte care nu au nicio legatura cu propria lor persoana!

Daca vrei sa afli despre o persoana daca este sau nu Scorpion, atunci nu-ti ramane decat sa-i adresezi o intrebare pertinenta. Dupa cinci minute de liniste totala, acesta iti va raspunde: “Scuza-ma, ce?”.

Ai putea intalni deseori Scorpioni parosi, iar explicatia ar fi ca in acest mod se simt mult mai virili. Acest lucru este valabil inclusiv pentru femeile Scorpion. In general, Scorpionii triseaza la loterie!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook