Sarpele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sarpe'

Pietre pretioase: Rubinul, topazul, magnetitul.
Tari prielnice: Rusia, Etiopia, Iran, Mexic, Peru.
Trasaturi definitorii: Istetime si inteligenta.
Idealuri in viata: Atingerera idealurilor sale.

Semnul Sarpelui e considerat ca oferind cel mai mare procent de oameni puternici dintre toate semnele zodiacului chinezesc. Oamenii Sarpe s-au nascut fermecatori si populari. Serpii atrag privirile tuturor ca un magnet si nu pot fi ignorati. Atentia intregului grup si recunoasterea publicãaeste lucrul care ii intereseaza cel mai putin. Pe deasupra Serpii nu sunt zgomotosi si sincer vorbind, au maniere excelente.

Este semnul zodiacal cel mai profund si mai misterios dintre toate. In jurul nativului din Sarpe este o atmosfera mistica la care nu stii la ce sa te astepti. Nu isi va face cunoscute niciodata gindurile si sentimentele sale cele mai profunde. Desi in aparenta pare senin si fara griji, emana o putere deloc de neglijat, aproape hipnotica iar toate acestea nu il vor face decit sa-si atinga scopurile. Are mult tact, bun simt si nu degeaba trasatura definitorie este istetimea. Va aluneca printre semenii sai, ii va sugruma pe cei nefolositori pentru atingerea idealurilor sale. Este plin de secrete si hotarit, sceptic, avind incredere doar in gindirea proprie.

Perfectionist si consecvent, reuseste sa incinte printr-o atitudine calda si prezenta de spirit pe cei din jurul sau.Trece cu usurinta si lejeritate prin imprejurari neplacute sau nefericite, elegant si seducator. Chiar daca este mai incet decit ceilalti nu va ramine niciodata in urma, recuperind distanta prin perfectionare.

Defectul lor major este acela ca au tendinta de a exagera si atunci cand isi ajuta prietenii dar si si orice alta privinta. Daca face cuiva un favor, devine posesiv peste masura. Un alt defect din caracterul Sarpelui este faptul ca este capabil de minciuni uriase. Minciuni albe, minciuni adevarate, oricum vrei sa-le spui. Cu toate ca nu mint des, ei mint atunci cand vor sa scape. In privinta banilor Sarpele are noroc, intotdeauna acestia vin cand are nevoie de ei. Oamenii Sarpe sunt grijulii cu banii dar generosi cu prietenii si familia. Sarpele trebuie sa abordeze o cariera care nu implica pentru el nici un risc si chiar daca riscul se rezuma doar la a munci din greu. Ca sa spunem adevarul, Sarpele este un pic cam lenes. In dragoste barbatul Sarpe este romantic si fermecator. Are simtul umorului iar femeile sunt de obicei frumoase si au succes. Daca Sarpele alege un partener, atunci el devine gelos si posesiv si chiar si dupa ce nu mai este indragostit. Respingerea este cea mai grea lovitura si ego-ul sau delicat are de suferit. Sarpele trebuie primit, acceptat si aprobat de cei cu care vine in contact. Are nevoie sa se simta in siguranta.

Barbatul sarpe este puternic, enigmatic si ganditor. Nu se arunca niciodata cu capul inainte, El va analiza cu atentie situatia inainte de a intreprinde ceva. Are un instinct de autoconservare foarte bine dezvoltat si face totul in scopul binelui propriu. Rafinat si cu gusturi desavarsite, ii plac mancarea, hainele, cartile, muzica si piesele de teatru de buna calitate. Se va inconjura numai de lucruri fine.

Isi doreste un mediu intim cu o familie numeroasa in care el sa fie seful.Este sensibil, senzual si foarte viril. Exercita asupra femeilor o putere hipnotica, un magnetism care-l face irezistibil. Nu-si va alege decat o partenera rafinata. Poate fi iubitul mai multor femei in acelasi timp, care se bucura de aceeasi atentie din partea lui.

Femeia sarpe da dovada de mult sange rece si are mare incredere in fortele proprii, desi pare indolenta sio adepta unei vieti linistite si foarte usoare. Are un spirit i ntreprinzator deosebit si este foarte pragmatica. Tot timpul gandeste, desi lasa impresia ca este cu gandul foarte departe de problemele abordate intr-o discutie. Pretentiile ei in privinta sotului vor fi foarte inalte. intotdeauna isi va alege un barbat care sa-i ofere o viata linistita si lipsita de griji. Il va sustine in tot ceea ce va intreprinde si ii va asigura succesul. Asta pentru ca el sa-i poata satisface toate capriciile. Nici o femeie a altui semn zodiacal nu este capabila de pasiuni si sentimente mai puternice decat aceasta femeie. Are pretentii insa la fidelitate. Daca partenerul ii va fi fidel, ea ii va darui o iubire magica, totala si sublima. Este foarte inventiva si de fiecare data ii va oferi iubitului ei ceva nou, pentru ca rutina si monotonia o scot din sarite. Acesta trebuie sa ii ofere acelasi lucru pentru ca altfel devine rece si insensibila si il va insela fara nici o mustrare de constiinta.

PERSONALITATI : Vasile Alecsandri, George Bacovia, George Enescu, Carol I, Nicolae Ceausescu, Grace Kelly printesa de Monaco, Pablo Picasso, Aritotel Onassis, Frank Sinatra, Bob Dylan, Dostoievski.

 

Alte informatii zodiacale:

Tigrul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Tigru' Sobolanul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sobolan' Sarpele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sarpe' Mistretul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Mistret' Maimuta - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Maimuta' Iepurele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Iepure' Dragonul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Dragon' Cocos - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cocos' Capra - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Capra' Calul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cal' Caine - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Caine'Bivolul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Bivol'Calendar zodiac chinezesc

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook