Sobolanul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sobolan'

Pietre pretioase: Ametistul, diamantul, malachitul, rubinul.
Tari prielnice: Albania, Bulgaria, Congo, Grecia, Japonia, Turcia.
Trasaturi definitorii: Energie, spirit cuceritor.
Idealuri in viata: Obtinerea unor reusite rasunatoare.   

Sobolanul s-a nascut sub semnul sarmului, fiind foarte agreat oriunde se duce.Prezenta sa energica, manierele ca si sociabilitatea inascuta il recomanda ca pe o personlitate captivanta si foarte interesanta.Cu toate ca Sobolanul poate fi foarte tacut cateodata, sunt rare momentele in care poate fi vazut tacand pur si simplu. De obicei oamenii Sobolan au mai mult cunostinte decat prietenii adevarati pe care sa-i respecte si sa-i pastreze in suflet.

Fire muncitoare si foarte istet, reuseste sa speculeze cele mai bune ocazii in vederea realizarii numeroaselor sale ambitii.Adeseori da dovada de viclenie in atingerea scopurilor sale si nu este foarte scrupulos cind ii pacaleste pe ceilalti. In lupta permanenta pentru obtinerea unor succese deosebite, sobolanul nu este generos ci se remarca adeseori prin zgircenie si lacomie.

Activ in permanenta nu suporta sa-i vada pe ceilalti stind degeaba si in consecinta ii mobilizeaza pe toti punindu-si in valoare si spiritul critic pe care si-l exercita mai tot timpul, devenind adesea pisalog. Fiind foarte agitat si implicat in cele mai diverse activitati, Sobolanul are o tendinta naturala spre superficialitate, tendinta ce se poate accentua cu timpul sau poate fi corectata, atunci cind este vorba de un tip pozitiv al acestei zodii.

Barbatul sobolan manifesta o preocupare intensa fata de problemele familiale si ale prietenilor si face tot posibilul sa-i ajute. Nu e cazul insa sa I se ceara bani, pentru ca este foarte zgarcit si devine deosebit de nervos cand aborteaza asemenea subiect. Poate fi taios si chiar impertinent repezindu-si interlocutorul. Sentimental, idealist si foarte curios, barbatul din acest semn se afla intr-o continua agitatie si isi poate ameti interlocutorii.

Femeia sobolan este forte sociabila si se imparte intre o multime de activitati casnice si sociale. Econoama pina la zgircenie, prefera vechiturile, lucrurile de mina a doua si un sistem sever de rationalizare a bunurilor casei.Este un sprijin fidel pentru partenerul de viata.

PERSONALITATI: W.Shakespeare, Lev Tolstoi, Magellan, Galileo Galilei, Emile Zola, Jack London, C. Brincusi, Marlon Brando, I.L.Caragiale, Barbu Lautaru, Mata Hari, Alexandru Macedon, I.C.Bratianu, W.A.Mozart.

Alte informatii zodiacale:

Tigrul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Tigru' Sobolanul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sobolan' Sarpele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sarpe' Mistretul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Mistret' Maimuta - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Maimuta' Iepurele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Iepure' Dragonul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Dragon' Cocos - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cocos' Capra - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Capra' Calul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cal' Caine - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Caine'Bivolul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Bivol'Calendar zodiac chinezesc

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook