Tigrul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Tigru'

Pietre pretioase: Diamantul, granatul, rubinul.
Tari prielnice: Chile, Coreea, Cuba, Franta, Italia, Uganda.
Trasaturi definitorii: Agresevitate si spirit de lupta.
Idealuri in viata: Sa fie multumit de sine si stimat de catre ceilalti.   

Tigrii sunt niste persoane enrgice, dinamice, care nu gandesc prea mult inainte de a intreprinde ceva. Curajos si tenace, nu suporta jumatatile de masura si va merge intotdeauna pina la capat in tot ceea ce face. Ii place sa iasa in evidenta, sa fie in centrul atentiei oriunde se afle si uraste orice fel de constringere.Tigrii sunt respectati pentru curajul lor chiar si de catre dusmanii lor. Sunt luptatorii neinfricati. Sunt egoisti in privinta lucrurilor marunte dar in acelasi timp sunt capabili de o generozitate deosebita. Tigrii sunt imprevizibili,agitati si par a fi intr-o permanenta graba. Este dificil sa rezisti oamenilor Tigru datorita caracterului lor magnetic si a aerului autoritar care le confera un prestigiu sigur. Sunt violenti chiar daca le este frica, curajosi in fata pericolului chiar daca tipa si linistiti in locurile misterioase. Iubesc aventura, sunt innebuniti dupa senzatii tari si nu este bine sa provoci un Tigru sigur pe el. Le place sa fie ascultati si nu poate fi decat asa cum spun ei. Sunt oameni perseverenti si intotdeauna grabiti sa faca lucrurile asa cum trebuie, iar de obicei prefera sa actioneze de unul singur.

Tigrul este sensibil si emotiv. Este capabil de mari iubiri, si traieste totul mult prea intens. Este de asemenea posesiv, cu un pronuntat simt al proprietatii. Ca iubiti, Tigrii sunt pasionati si romantici, dar adevarata provocare pentru Tigru este de a controla adevaratul sens al masurii. Daca esti prieten cu un Tigru, fii atent, el vrea sa te atraga de partea lui impotriva "baietilor rai" si pentru ca Tigrul este atat de adorabil, deseori te va convinge sa faci acest lucru. Starea sufleteasca ce ii este in cel mai inalt grad straina este indiferenta; el poate trece prin cele mai diverse emotii, cu o mare rapiditate, niciodata insa nu va fi opac fata de o persoana, sau fata de o situatie. Nativii acestei zodii sunt in general lipsiti de interesul material fiind recunoscuti ca lideri naturali foarte incomod de subordonat.

Barbatul tigru merge intotdeauna pana la capat in tot ceea ce intreprinde. Pune mult suflet in tot ceea ce face si nu suporta jumatatile de masura. Ii place sa iasa in evidenta, sa conduca, sa fie in centrul atentiei oriunde s-ar afla. Nu suporta nici un fel de constrangere, nu-i place sa i se dea ordine sau sa i se spuna cum sa procedeze pentru a-si indeplini sarcinile. Are mult sange rece, este incisiv, agresiv, risca enorm. Pentru asta este respectat si admirat multora le inspira teama. Este totusi iubit de cei cu care vine in contact si foarte simpatizat, pentru ca este cultivat, manierat si da dovada de mult rafinament. Viata sa afectiva nu este deloc complicata. Desi este plin de senzualitate si este capabil de emotii puternice, nu are prea multa rabdare cu femeile. O partenera care-l sufoca cu iubirea sa devina enervanta, obositoare, si acest lucru poate conduce in curand la degradarea relatiei. Are multa fantezie sexuala si este foarte rafinat in comportament. Stie sa rasfete o femeie, oferindu-i cadouri costisitoare si intotdeauna de cea mai buna calitate.

Femeia tigru are o fire incantatoare si oricine o indrageste la prima vedere. Este o fire moderna, libertina in principii si in actiuni, preocupata foarte mult de aspectul ei fizic. Se ingrijeste de corpul ei, face gimnastica, masaj sau tine regim atunci cand se ingrasa. Petrece mult timp in fata oglinzii, pentru a se machia sau a se coafa. Preocupare ei majora insa raman hainele. Este femeia care se vaita permanent ca nu are cu ce sa se imbrace, desi garderoba ei este plina. Permanent isi face placere sa aiba haine noi, desi le pastreaza si pe cele vechi, chiar daca nu le mai imbraca niciodata. De asemenea, ii plac parfumurile, intotdeauna cele scumpe si de cea mai buna calitate. In ceea ce privaste viata ei amoroasa, este o femeie care nu face excese sau abuzuri. Este linistita si transmite si partenerului ei aceeasi stare, creandu-i un confort deosebit. Are un erotism echilibrat, fara excese. Isi exteriorizeaza sentimentele numai atunci cand trebuie si crede ca este cazul. Fidela partenerului ei, va face totul sa-l multumeasca.

PERSONALITATI: Isaac Newton, Anghel Saligny, Ion Luca Caragiale, H.G.Wells, Zaharia Stancu, George Cosbuc, Petre Ispirescu, Lucretia Borgia, Baba Novac, cardinalul Mazarin, Matei Corvin, Nero, Karl Marx, Ludwing van Beethoven.

Alte informatii zodiacale:

Tigrul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Tigru' Sobolanul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sobolan' Sarpele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Sarpe' Mistretul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Mistret' Maimuta - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Maimuta' Iepurele - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Iepure' Dragonul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Dragon' Cocos - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cocos' Capra - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Capra' Calul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Cal' Caine - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Caine'Bivolul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Bivol'Calendar zodiac chinezesc

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook