Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!

Ai fi in stare sa atragi atentia celor din jur in orice mod cu putinta!

Din acest punct de vedere, nici sacrificul de sine nu este exclus! Pur si simplu adori sa saruti oglinzile, daca se poate!

Si Ginghis Han a fost un Leu, la fel si Barney, Dionozaurul. Leii au darul de a intrerupe o discutie, pentru a lua ei insisi cuvantul. Si nu care cumva sa aiba cineva tupeul sa plece inainte de a termina tot ceea ce au ei de spus!

Toti Leii au nevoie de parada de ziua lor de nastere! Leii nu se casatoresc niciodata tocmai pentru ca nimeni din aceasta lume nu este prea bun pentru ei! Iar daca o fac, si-ar tine partenerul ferecat in casa cu cel putin 7 lacate! Insa au nevoie tot timpul de afectiune. Din nefericire, nimeni nu este disponibil sa le-o ofere datorita proastei lor reputatii! Iata de ce, majoritatea celor arestati pentru necrofilie sunt in zodia Leului!

Un Leu intotdeuna se va da pe el insusi drept exemplul cel mai concludent de Superman, pentru a-si expune conceptiile filozofice! Un Leu va deschide intotdeuna usa doar dintr-un simplu urlet! Iar atunci cand isi fac intrarea, se asteapta ca o intreaga audienta sa-i aplaude!

De fapt, fara doar si poate, un Leu seamana cu un leu! Umilinta ii sperie pe Lei! De aceea, Isus era in Capricorn, Buddha era un Berbec si asa mai departe! Este facut sa fie lider. Din acest motiv, dusmanul de moarte al Leului este Berbecul.

Si nu va rata ocazia de a-l rani chiar si in vazul tuturor: victoria va fi astfel mult mai dulce, cu surle si trambite chiar!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook