Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!

Daca esti un Taur convins, atunci esti cu siguranta labil emotional!

Odata ce esti sus, in secunda urmatoare esti …jos, si vei fi in stare chiar sa-l impusti pe idolul tau ”doar pentru ca…”

Taurul este semn de pamant, ceea ce inseamna ca nu face dus la fel de des ca ceilalti… Taurilor le plac filmele cu final fericit, unde toti sunt voiosi si se distreaza, dar intra in dispute cu chelnerii sau sunt consternati din pricina clasamentului final. Adora pur si simplu sa-i critice pe cei din jur, fara macar sa aiba vreo experienta de viata in general!

Taurii mormaie atunci cand comenteaza concepte filozofice. Taurul este o fiinta stranie, deoarece face din tantar armasar, referitor la lucruri care nu s-au intamplat in realitate. Acest lucru li s-ar trage de la faptul ca se simt complexati fata de autoritatea Berbecilor, mult superiori lor! Aceasta este imaginea de sine a Taurilor, intotdeuna cei mai buni pe locul doi.

Toti Taurii vor sa fie Dumnezeu pe pamant. Din nefericire pentru ei, Dumnezeu insusi sta sub semnul Berbecului!

Ca Taur, esti tare sa crezi ca poti gasi intotdeuna un raspuns la o intrebare, mai ales atunci cand raspunsul tau este tot o… intrebare! De asemenea, odata ce te-ai bagat cu capul in nisip precum strutul, nu vei mai iesi de-acolo nici in ruptul capului!

Cei mai multi Tauri adora conflictele! Daca nu s-a intamplat nimic rau, atunci intr-un fel sau altul, chiar se va intampla, si asta tocmai datorita lor! Sa nu te mire daca ai sa vezi vreun Taur intr-o rafuiala intr-un bar! Si daca din intamplare nu a fost eroul principal al acestui eveniment, va “inflori” el o poveste interesanta pentru prietenii sai, pe care sa o inghita ca pe-o galusca!

Taurul este intotdeuna grabit sa ajunga spre acel nicaieri unde numai el poate ajunge!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook