Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!

Sagetatorii sunt aventurieri innascuti!

Le place sa striveasca paianjeni cu propriile lor maini, si, probabil, vei da nas in nas cu el fix in toiul noptii in drum spre toaleta! Sagetatorul adora sa-si distreze familia, prietenii si chiar si pe straini!

Sagetatorii sunt dificili in general si neiertatori! Incearca aproape in permamenta sa-i jigneasca pe cei din jur! Din pacate, doar animalele si copilasii iubesc Sagetatorii, in timp ce adultii, in general, ii detesta!

Sagetatorii se folosesc de dansul interpretativ pentru a-si expune filozofia de viata!

Sa nu te mire daca ai sa gesesti in propria casa mesaje nepoliticoase scrise pe autocolante, acestea nu vor sa spuna decat:”Un Sagatator a trecut pe aici”!

Au prostul obicei de a arunca mancarea in timp ce se afla la un restaurant foarte scump. Sa nu te mire daca te trezesti ca te bombardeaza cu intrebari chiar in mijlocul slujbei la biserica! Sarbatoarea in timpul careia soarele se afla in Sagetator este Ziua Recunostintei!

Un Sagetator este intotdeuna un fel de Madonna, dar mult mai buna decat Madonna insasi!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook