Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!

Un nativ in Pesti traieste in pom si, ulterior, pomul in aer!

Oriunde ai merge, numai ras si voiosie! Ar fi extraordinar daca ai incerca macar sa fii mai amuzant! Esti total debusolat la ideea de sex! In ceea ce te priveste, daca sexul n-ar fi fost transpus in filme, atunci pentru tine nici nu ar fi existat!

Femeile din zodia Pestilor sunt renumite pentru faptul ca poarta rochii lungi, vaporoase si cantitati astronomice de bijuterii din argint! In timpul plimbarilor in serile cu luna plina, Pestii pretexteaza ca iubesc stelele, insa singura constelatie pe care o pot gasi pe cer este Carul Mare! Iar daca totusi nu o nimeresc, se pornesc pe un plans, nevoie mare! In general, iti aduci aminte cu usurinta ce rochie purtai in acea zi de septembrie, 1900 Toamna…! Insa nu iti mai aduci aminte propria adresa!

Nu ai nici un simt al orientarii! Pestii au tendinta de a muri accidental, fie cazand de la etaj pe o fereasta, fie loviti de un camion! Asta, bineinteles, doar daca traiesc impreuna cu un Rac! In general, Pestii sunt atat de sensibili si de nevinovati, lipsiti de aparare chiar, incat ar trezi instinctele materne chiar si ale unui Leu!

Nu te lasa prostit: multi Pesti ar fi in stare sa-ti traga un sut in fund si tie si prietenilor tai imaginari! In timp ce Leii nutresc sa castige faima in domeniul divertismentului, Pestii se straduiesc sa faca istorie total la voia intamplarii!

Le place sa se bata cu pumnul in piept cand iti spun ca Michelangelo, Galileo, George Washington si Albert Einstein (niciunul din acestia nu avea un impresar) erau toti Pesti! Ceea ce nu iti vor spune insa, este ca la fel era si Ted Kennedy! Pestii pretind ca-si doresc o parere critica cat se poate de obiectiva la adresa activitatii lor! Insa daca indraznesti numai sa le spui ca nu-ti place, sunt in stare sa-si faca pe loc hara-kiri!

Este inutil sa fii logic cu un nativ in Pesti, deoarece acesta traieste in pom si, ulterior, pomul in aer! Nu prea conteaza ce mecanisme lingvistice foloseste un Pesti pentru a-si expune propria conceptie filozofica, pentru ca nu sunt nici macar siguri daca au habar despre ceea ce vorbesc!

De sensibil ce esti, plangi cu lacrimi de crocodil cand vezi un animal mort pe strada, insa nu dai doi bani daca moare vreo persoana pe care nu o placi nici in ruptul capului! Racii spun de obicei un lucru si fac altul. Scorpionii spun un lucru si-l fac de ciuda, iar Pestii, in schimb, spun multe si fac ce naiba vor, pana la urma!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook