VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!

Varsatorii - nostalgici dupa anii '60!

Nu este ceva neobisnuit pentru Varsatori sa considere priveghiul drept locul ideal pentru a agata un tip!

Varsatorilor le place sa umble in pielea goala! Ei sunt nostalgici dupa anii ’60, deoarece a fost ultima data cand au putut umbla goi in public fara a pati nimic.

Varsatorii sunt poate singurii din tot zodiacul capabili sa joace volleyball cu ei insisi! Si li se intampla deseori acest lucru! Varsatorii sunt cei care folosesc fraza “Omule…” cand isi expun propria conceptie filozofica.

Varsatorilor le place astronomia, deoarece au fost in toate acele locuri! Daca vrei sa afli cum este mancarea pe planeta Saturn, nu ai decat sa intrebi un Varsator! Ei pot merge chiar si pe apa daca se straduiesc foarte, foarte tare! Asta se intampla, de regula, in cada lor din baie!

Varsatorii isi pot permite orice viciu de pe lumea aceasta, fara sa se gandeasca de doua ori! Cele mai multe staruri rock sunt, de altfel, in zodia Varsatorului!

Sursa: www.idieta.ro

Alte informatii zodiacale:

Fiind invincibil, DUMNEZEU este in zodia Berbecului!Toti TAURII vor sa fie Dumnezeu pe pamant!GEMENII nu sunt altceva decat niste Pesti paranoici!RAC: iti place sa iti bagi nasul in viata tuturor !Toti LEII au nevoie de parada de ziua lor de nastere!FECIOARA nu este altceva decat o adevarata pacoste!O BALANTA stie diferenta intre caffe latte si caffe au lait!SCORPIONII au gasit o metoda de a fuma chiar si sub dus!Un SAGETATOR este intotdeuna... un fel de Madonna!Razboi nuclear? Doar gandacii si CAPRICORNII ar supravietui!VARSATORII adora petrecerile oriunde, oricand!Un nativ in PESTI traieste in pom, iar pomul e in aer!AstroModa - Imbraca-te in functie de zodia ta

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook