Zodiac Arab: ARCUL

Semnificatie:

Este arma cu cea mai mare razã de actiune, fiind necesare pentru o folosire eficace a sa: fortã, iscusintã si orizonturi nemãrginite. Întinderea arcului semnificã simultam încordare si libertate de manevrã.

Ca armã de pornire:

Arcul este ultima treaptã, cea din vârf, a ierarhiei si tot ce trebuie sã facã este sã se mentinã pe aceastã treaptã - ceea ce nu este însã foarte simplu. El are o inteligentã sclipitoare si e o naturã puternicã, traversând cu seninãtate vicisitudinile vietii. Cine porneste ca arc este foarte cunoscut de mic copil si toatã lumea asteaptã lucruri mari de la el.

Pune multã hotãrâre în tot ce face si e complet dezinteresat în ceea ce priveste aspectele materiale ale vietii. Atrage în mod misterios pe toatã lumea prin felul sãu profund de a fi si se bucurã atunci când anturajul îl gãseste simpatic, nefãcând însã nimic deosebit pentru aceasta. Gândirea îi este extrem de limpede, iar creatiile ce rezultã din activitatea sa spiritualã reprezintã pietre de hotar în cultura vremii. E foarte apreciat, invidiat uneori, niciodatã înteles - decât poate de cãtre alt arc.

Influenta sa asupra contemporanilor este foarte mare, crucialã chiar - si bine directionatã. Arcul dã dovadã de multã exactitate în aprecierea actiunilor necesare atingerii obiectivelor sale - spre deosebire de prastie. Iubirile sale sunt rare (uneori are doar o mare iubire), iar temperatura sentimentelor sale este scãzutã, desi acestea sunt dintre cele mai nobile.

Ca armã de sosire:

Principala problemã pentru un arc este sã se mentinã pe locul sãu din vârful ierarhiei, ceea ce e o misiune deloc usoarã. A fi celebru nu e obligatoriu sinonim cu a fi arc. Existã o tendintã inconstientã de ostilitate a celorlalte arme, îndreptatã împotriva celei mai bune dintre ele.

Compatibilitatea cu alte arme:

Arc - Briceag:

Briceagul se împacã mai bine cu prastia decât cu arcul. În istorie au existat personalitãti arc cu aparentã umilã de briceag, ca de pildã Socrate sau Iisus.

Arc - Pumnal:

Pumnalul poate fi complet ignorat în ceea ce priveste arcul.

Arc - Cutit:

Cutitul nu poate întelege arcul.

Arc - Pumnal Arab:

Pumnalul arab e fascinat de arc si nu conteneste în a-l ridica în slãvi.

Arc - Buzdugan:

Arcul nu reprezintã idealul buzduganului si în consecintã primul nu va fi prea frecventat de cãtre acesta.

Arc - Ghioagã Tãrãneascã:

Ghioaga tãrãneascã admirã arcul, fãrã a intra în intimitatea lui însã.

Arc - Toporiscã:

Si toporisca se supune, la rândul ei, fortei de atractie irezistibile ce emanã din arc si-l asalteazã cu întrebãri.

Arc - Lant:

Lantul intrã în intimitatea arcului uneori, în orice caz îsi permite multe familiarisme. Banii lantului hipnotizeazã adesea arcul în mod periculos.

Arc - Sabie:

Se plac reciproc, dar sabia devine uneori o amenintare pentru arc.

Arc - Lance:

Arcul decade adesea în lance. Aceasta doreste sã respire aerul rarefiat al înãltimilor, aducând prin familiarisme, în mod iluzoriu, arcul la nivelul sãu.

Arc - Prastie:

Relatie satisfãcãtoare, ambele arme având conceptii nobile, generoase despre viatã. Prastia va fi însã complexatã de arc, pe care-l va simti ca fiindu-i superior.

Alte informatii zodiacale:

Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIACZodiac Arab: ARCULZodiac Arab: PRASTIAZodiac Arab: LANCEAZodiac Arab: SABIAZodiac Arab: LANTULZodiac Arab: TOPORISCAZodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCAZodiac Arab: GHIOAGA DE FIER (BUZDUGANUL)Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESCZodiac Arab: CUTITULZodiac Arab: PUMNALULZodiac Arab: BRICEAGUL

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook