Zodiac Arab: CUTITUL

Semnificatie:

Folosirea cutitului cere precizie si o bunã pregãtire în prealabil. Nu te poti juca cu el, trebuie sã privesti întotdeauna cu seriozitate mânuirea sa si sã ai o calificare pentru asta. Este arma micilor mestesugari, bucãtarilor etc.

Ca armã de pornire:

Se organizeazã si se disciplineazã foarte bine, e prudent, chibzuit si traditionalist. Îi place stabilitatea, iar agitatia inutilã nu-i pentru el, nu agreeazã asa ceva. Poate dã dovadã de entuziasm în anumite împrejurãri si e foarte muncitor, calitãti ce-i asigurã un loc onorabil în societate. Dealtfel, el face totul pentru a si-l cãpãta si a fi astfel respectat, iubit si admirat de cãtre ceilalti. Arta sa în acest domeniu merge uneori pânã la a-si atribui fatã de acestia un rol foarte important, multe peste posibilitãtile sale reale.

Toate aceste contacte cu anturajul nu-l împiedicã sã se retragã adeseori într-un loc nepopulat, doar el singur, într-o ambiantã confortabilã. Ambitiile sale nu sunt prea mari, de regulã netrecând de sfera casnicã; lucrurile necesare unui cãmin sunt tot ce îsi doreste. Ceea ce-l deranjeazã enorm si-l dezorganizeazã sunt actiunile cu efecte neprevãzute; iesind din rutinã si cu o grãmadã de complicatii. Suportã greu necazurile de orice naturã, care efectiv îl demoleazã pentru multã vreme. În latura amoroasã a vietii sale e realist, nesofisticat si puritan. Aceastã aparentã insensibilitate (nici clar de lunã, nici lacrimi, nici intrigi) este compensatã de fidelitatea sa fatà de partener, pe care nu-l solicitã excesiv pe nici un plan.

Ca armã de sosire:

Desi cutitul are multe calitãti, excesivul sãu realism, lipsa de ambitii, precum si faptul de a fi multumit de ceea ce este, fãrã a dori sã devinã altceva, îl determinã foarte adesea sã rãmânã pe locul sãu initial. Oricum, a ajunge cutit nu-i nici o nenorocire si nici o dezonoare.

Compatibilitate ce alte arme:

Cutit - Briceag:

Nepotrivire totalã, nu se înteleg absolut deloc.

Cutit - Pumnal:

Primul îl dispretuieste pe celãlalt, acesta e prea inocent ca sã nu admire cutitul - uneori nelimitat.

Cutit - Pumnalul Arab:

Relatii opace destul de reci. Cutitul nu se transformã de regulã în pumnal arab atunci când evolueazã.

Cutit - Ghioagã:

Respect reciproc, relatii moderate spre reci.

Cutit - Ghioagã Tãrãneascã:

La fel ca si la buzdugan. Primului nu-i place, în plus, viata la tarã pe care o duce celãlalt, preferând locurile mai populate si mai zgomotoase; de aceea cutitul nu-si doreste sã ajungã ghioagã tãrãneascã.

Cutit - Toporiscã:

Afectiune reciprocã si durabilã. Din punct de vedere social cei din “toporiscã” corespund cel mai bine aspiratiilor celor din “cutit”.

Cutit - Lant:

Simpatie de ambele pãrti, desi nu se cunosc prea bine.

Cutit - Sabie:

Sabia ignorã total cutitul.

Cutit - Lance:

Foarte greu cutitul ajunge lance; aceasta îl tine într-o atitudine respectuoasã, desi existã o apreciere reciprocã.

Cutit - Prastie:

Prea mult bun-simt si conservatorism, prea putinã imaginatie - iatã pãrerea prastiei despre cutit, pe care îl ironizeazã adesea.

Cutit - Arc:

Arcul gândeste la fel ca prastia si de aceea ajutorul sãu pentru un cutit vine foarte rar.

Alte informatii zodiacale:

Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIACZodiac Arab: ARCULZodiac Arab: PRASTIAZodiac Arab: LANCEAZodiac Arab: SABIAZodiac Arab: LANTULZodiac Arab: TOPORISCAZodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCAZodiac Arab: GHIOAGA DE FIER (BUZDUGANUL)Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESCZodiac Arab: CUTITULZodiac Arab: PUMNALULZodiac Arab: BRICEAGUL

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook