Zodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCA

Semnificatie:

O astfel de armã este foarte bunã, periculoasã (desi nu pare la prima vedere) si se poate confectiona relativ usor, pe loc, dintr-o creangã noduroasã de pom si câteva cuie. Nu e o armã ofensivã, ci are, dimpotrivã, un aer linistit, retras; se poate însã transforma rapid si poate furniza imprudentilor surprize nu tocmai plãcute.

Ca armã de pornire:

Oferã o foarte persistentã senzatie de stabilitate si de soliditate si pare linistitã, simplã, greoaie (aceasta e însã o falsã impresie) si fãrã conflicte interioare. Are o fire poeticã si meditativã si este foarte originalã. Nu-i plac complicatiile. Este genul de om gata oricând sã te ajute dacã i-o ceri, ori dacã intuieste singur cã ai nevoie, si te poti baza pe el fãrã grijã. Are o gândire si adesea un comportament foarte original si cu toate aceste calitãti ar putea ajunge departe, cã s-ar mobiliza ceva mai repede si dacã ar risca chiar putin, cãci adesea pierde prea mult timp cu cercetarea prealabilã a terenului. Pe de altã parte îi este extrem de greu sã ducã la capãt o actiune mai lungã, cãci energiile sale sunt pe termene scurte si trebuie periodic sã-si reîncarce bateriile.

Uneori însã poate lua o hotãrâre foarte serioasã de a se misca foarte rapid - si atunci nimic nu o mai poate opri pânã la nivelele cele mai înalte. Îi place foarte mult natura, florile, pãsãrile. Viata sa sentimentalã este foarte importantã în ansamblul general si nu o poate concepe fãrã sentimente profunde de afectiune si de delicatete sufleteascã. Este sensibilã, bunã si foarte senzualã. Îi plac foarte mult copiii. Este recomandabil sã ia mãsuri pentru a-si învinge - sau compensa - lipsa ambitiei si pentru a putea astfel evolua în arme superioare.

Ca armã de sosire:

Un indiciu foarte sigur cã sunteti ghioagã tãrãneascã este profesia dumnevoastrã, atunci când aceasta e legatã direct de munca pãmântului si de viata simplã de la tarã. Foarte multe ghioage tãrãnesti rãmân pe aceastã treaptã toatã viata, fãrã a evolua sau decade.

Compatibilitatea cu alte semne:

Ghioagã Tãrãneascã - Briceag:

Briceagul poate cauza mult rãu ghioagei tãrãnesti si aceasta trebuie deci sã fie prevãzãtoare.

Ghioagã Tãrãneascã - Pumnal:

Legãturã nesigurã, cu pãrti bune, dar si cu sanse de conflict.

Ghioagã Tãrãneascã - Cutit:

Ne comunicã bine si nu-si înteleg particularitãtile unul celuilalt.

Ghioagã Tãrãneascã - Pumnal Arab:

Relatii de suprafatã, rareori profunde.

Ghioagã Tãrãneascã - Ghioagã de Fier:

Ajung în cele din urmã sã se iubeascã, cu conditia sã fie o vreme împreunã.

Ghioagã Tãrãneascã - Toporiscã:

Compatibilitate bunã si relatie stabilã; toporisca e deschisã fatã de ghioaga tãrãneascã.

Ghioagã Tãrãneascã - Lant:

Prima e prudentã si nu-i prea place lantul, cãci nu finantele solide sunt visul ei. Lantul e foarte atras de stabilitatea ei.

Ghioagã Tãrãneascã - Sabie:

Sabia exploateazã ghioaga tãrãneascã în folos propriu si din aceastã cauzã cea din urmã evitã sabia.

Ghioagã Tãrãneascã - Lance:

Fiecare are ceea ce-i trebuie celeilalte: aer tonicde tarã, respectiv culturã. Se înteleg bine.

Ghioagã Tãrãneascã - Prastie:

Tin mult una la alta.

Ghioagã Tãrãneascã - Arc:

Arcul este mai prudent si mai ascutit decât prastia: acceptã totusi ghioaga tãrãneascã în preajma sa.

Alte informatii zodiacale:

Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIACZodiac Arab: ARCULZodiac Arab: PRASTIAZodiac Arab: LANCEAZodiac Arab: SABIAZodiac Arab: LANTULZodiac Arab: TOPORISCAZodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCAZodiac Arab: GHIOAGA DE FIER (BUZDUGANUL)Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESCZodiac Arab: CUTITULZodiac Arab: PUMNALULZodiac Arab: BRICEAGUL

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook