Zodiac Arab: PUMNALUL

Semnificatie:

Pumnalul e mult mai periculos decât briceagul. Cãci e mai lung. Folosirea lui cere însã îndemânare, altfel e inutilizabil într-o luptã.

Ca armã de pornire:

E generos, cumsecade, fidel, simpatic si cinstit. Întretine relatii foarte bune cu ceilalti si exercitã asupra lor o influentã linistitoare, calmantã; cu toate acestea nu iese prea des în evidentã pentru cã nu are ambitii, iar în alegerea cãilor de actiune e destul de traditionalist si de formalist. Acest lucru nu îi asigurã însã, contrar aparentelor, o stabilitate certã si poate furniza mici surprize anturajului. Genul tãu de ocupatii este în strânsã legãturã cu talentele sale manual-artizanale, ce sunt predominante fatã de cele intelectuale. A deveni, de pildã, un mic comerciant este un ideal pe mãsura sa si el îl va urmãri neobosit, inepuizabil si entuziast. Are mult curaj (neluând de regulã în calcul consecintele actiunilor lui), este foarte susceptibil (nefiind însã si îngâmfat) si de aceea apare ca foarte periculos în certurile mai violente; un pumnal mânuit cu mãiestrie poate intra fatal pânã în pieptul adversarului - aceasta e deja o imagine devenitã clasicã. În planul dragostei dã dovadã de mult sentimentalism si e foarte romantic.

Desi pretinde mult din punct de vedere erotic, nu e un tip sofisticat în acest domeniu. Sãnatatea sa e excelentã si nu va avea în general probleme deosebite. “Cãlcâiul lui Ahile” al pumnalului constã în faptul cã, desi e o armã de atac, este cu toate acestea cea mai scurtã dintre ele. Sensul sãu de mers e mereu înainte, nu poate uita însã nici un moment cã e foarte expus loviturilor - si asta îl face foarte iritabil.

Ca armã de sosire:

Ati coborât, cel mai probabil, pentru a ajunge aici. Se putea si cu o treaptã mai jos, dar nici asa nu stati prea strãlucit. E clar cã “ceva e putred în Danemarca”si cã trebuie sã vedeti de urgentã ce anume, ca sã vã puteti îndrepta.

Compatibilitatea cu alte arme:

Pumnal - Briceag:

Vecinãtatea lor nu îi satisface pe nici unul dintre ei în mod real. Pumnalul poate avea de suferit din asta.

Pumnal - Cutit:

Pe cutit îl deranjeazã sentimentul tonic de entuziasm si de bunã dispozitie al pumnalului, precum si manifestãrile sale zgomotoase; de aceea nu are prea mare consideratie pentru el.

Pumnal - Pumnal Arab:

Nici o afinitate între ei si o evidentã lipsã de simpatie reciprocã.

Pumnal - Ghioagã de Fier:

Nimic în comun, nimic de împãrtit, relatii reci.

Pumnal - Ghioagã Tãrãneascã:

Ghioaga tãrãneascã îndrãgeste pumnalul si amândoi sunt solidari, complici, complementari.

Pumnal - Toporiscã:

Legãturã strânsã între ei, îsi poartã reciproc sentimente profunde de afectiune; primul admirã nespus toporisca, iar aceasta îl protejeazã si îi asigurã tot ce-i mai bun.

Pumnal - Lant:

Lantul cunoaste calitãtile pumnalului si le foloseste inspirat, instituind în acelasi timp o protectie paternalistã asupra lui. Pumnalul va fi mândru de încrederea si utilitatea ce i se acordã.

Pumnal - Sabie:

Preocupãrile si interesele lor sunt diferite si vecinãtatea lor ori îi deranjeazã, ori îi lasã indiferenti.

Pumnal - Lance:

Lancea utilizeazã pumnalul în interes propriu, la fel ca si lantul, dar într-un mod mai nobil si mai prevenitor decât acesta.

Pumnal - Prastie:

Pumnalul îi poate sluji prastiei în bãtãlii, ceea ce îl dezorienteazã pe acesta, ori îl face retras, cãci nu întelege cum de a ajuns sã aibã acelasi statut - chiar si pentru scurt timp - cu o armã superioarã.

Pumanl - Arc:

Arcul e mai priceput ca prastia în a se sluji de pumnal, ori în a-l contracara, însã de regulã aceste foloase nu-i sunt de trebuintã.

Alte informatii zodiacale:

Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIACZodiac Arab: ARCULZodiac Arab: PRASTIAZodiac Arab: LANCEAZodiac Arab: SABIAZodiac Arab: LANTULZodiac Arab: TOPORISCAZodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCAZodiac Arab: GHIOAGA DE FIER (BUZDUGANUL)Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESCZodiac Arab: CUTITULZodiac Arab: PUMNALULZodiac Arab: BRICEAGUL

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook