Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESC

Semnificatie:

Pumnalul arab e lung si încovoiat; el se sprijinã de palmã si se prinde de mânã cu fâsii subtiri de piele; pozitia de atac e cu lama perpendicularã pe partea anatomicã vizatã la adversar. Folositã cu pricepere, aceastã armã poate fi foarte primejdioasã.

Ca armã de pornire:

Este arma cel mai greu de caracterizat si de clasificat, pentru cã este extrem de contradictorie. Pumnalul arab e agitat, impulsiv, irascibil pânã la brutalitate. Se aflã permanent în ofensivã, este adesea nechibzuit si e întotdeauna primejdios sã ai de-a face cu el. Fire nesupusã, nu suportã autoritatea impusã si nu cunoaste ce e aceea o regulã de comportament moral - degeaba i-ai explica, el actioneazã din instinct asa cum îl taie capul, de regulã în defavoarea si spre primejdia celorlalti.

Nu te poti baza pe cuvântul sãu, îsi uitã în mod firesc orice angajament ce contravine la un anumit moment interesului sãu - si aceasta fãrã nici o remuscare. Marile sale talente sunt semãnarea discordiei, intriga si trãdarea, adesea inconstientã. Dã dovadã de o anumitã dozã de sadism, în viata de toate zilele, ca si în dragoste. Aici este de asemenea romantic si sentimental, iar sexul reprezintã pentru el un domeniu în care se descarcã de tensiunile acumulate în cursul zilei; astfel îsi mentine cât de cât echilibrul, desi aceste relatii au si ele un caracter foarte tensionat. Totusi o iubire profundã îl poate schimba radical în bine. Îndreptarea lui se mai poate face si prin educatie, energiile sale putându-i la a atinge vârfurile ierarhiei sociale si (dacã se poate considera astfel) morale. În cazul în care nu se defuleazã într-un domeniu oarecare, explozia sa poate avea consecinte tragice pentru cei din jur.

Are sânge rece, e egoist, ordonat si rãbdãtor. În general este destul de previzibil în actiunile sale cotidiene, dar stie sã rupã ritmul, atunci când e cazul. Vãzut foarte bine ca fiind cea mai eficientã armã scurtã, el are numai avantaje de aici. Este genul de om care poate totul (dacã vrea) si uneori e de ajuns sã-i atingi orgoliul pentru a ti-o demonstra. Riscul si avântarea în necunoscut sunt coordonatele sale de actiune. Este sofisticat si mistic.

Ca armã de sosire:

Pentru o nouã propulsare pe treptele superioare e un punct de plecare foarte bun - poate cel mai bun. Ideal ar fi sã constituie ca sosire o treaptã superioarã, iar nu una inferioarã, cãci a aluneca pânã la pumnalul arab pune numeroase semne de întrebare pentru persoana respectivã - ca si pentru ceilalti.

Compatibilitate cu alte arme:

Pumnalul Arab - Briceag:

Primul poate decade pe nivelul de briceag. Cel mai adesea însã pumnalul arab e foarte periculos pentru acesta, chiar fatal uneori.

Pumnalul Arab - Pumnal:

Dispret reciproc.

Pumnalul Arab - Cutit:

Nu existã nici o afinitate între ei.

Pumnalul Arab - Ghioaga de Fier:

Se ajutã reciproc si existã chiar o anume complicitate între ei, desi nu seamãnã.

Pumnalul Arab - Ghioaga Tãrãneascã:

Existã ambele variante: de a comunica bine, ori de a se detesta.

Pumnalul Arab - Toporisca:

Poate ajunge toporiscã, dar pânã atunci relatiile sunt reci, toporisca având un simt al justitiei prea dezvoltat pentru pumnalul arab.

Pumnalul Arab - Lant:

Conlucrãri numeroase, cu lantul în pozitie defensivã si vigilentã. Atunci când nu ajunge briceag, pumnalul arab poate evolua în lant.

Pumnalul Arab - Sabie:

Colaborare imposibilã.

Pumnalul Arab - Lance:

Primul e prea sofisticat pentru lance, care îl tolereazã totusi pentru amuzament, rãmânând însã vigilentã.

Pumnalul Arab - Prastie:

Prastia e atrasã de pumnalul arab prin misterul ce-l emanã acesta, prin gustul lui pentru aventurã si risc - dar o relatie mai profundã nu se va instaura între ei. E greu de presupus cã primul va evolua în prastie, cãci e prea incorect si supus tentatiile pentru acest rol.

Pumnalul Arab - Arc:

Arcul e atras de aventurismul primului si are dorinta de a-l îndruma pe cãi bune.

Alte informatii zodiacale:

Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIACZodiac Arab: ARCULZodiac Arab: PRASTIAZodiac Arab: LANCEAZodiac Arab: SABIAZodiac Arab: LANTULZodiac Arab: TOPORISCAZodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCAZodiac Arab: GHIOAGA DE FIER (BUZDUGANUL)Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESCZodiac Arab: CUTITULZodiac Arab: PUMNALULZodiac Arab: BRICEAGUL

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook