Zodiac Arab: TOPORISCA

Semnificatie:

Înainte de a fi ucis, învinsului i se decupa armura (atât cât era necesar), ori i se deschidea cu ajutorul ciocanului medieval, reprezentat aici de toporiscã.

Ca armã de pornire:

Toporisca este arma cu cele mai largi posibilitãti de a evolua într-o armã superioarã, datoritã calitãtilor sale deosebite si foarte utile pentru o ascensiune constantã: vointã de neînvins, moral exceptional si o sete nestinsã de cunoastere. Din acest ultim motiv îsi va dedica mult timp studiului si îsi va perfectiona continuu cunostintele. Ea se tine departe de excese si are o filosofie proprie de viatã, dupã care îsi conduce cu întelepciune pasii.

De un optimism incorigibil, nativul este omul pentru care soarele strãluceste mereu, iar oamenii sunt toti frumosi si buni. Are o fire miloasã si solidarã si propovãduieste cu convingere iubirea aproapelui si ajutorarea lui. Spiritul sãu bine dezvoltat, armonios si flexibil, se conexeazã strâns cu felul propriu de a fi, mai mult cerebral si foarte putin emotiv. Uneori, surprinzãtor, poate da dovadã de lipsã de întelegere si de intolerantã, limitele sale devenind în acest caz foarte vizibile.

El cautã însã în permanentã sã se perfectioneze în toate domeniile, pentru a urca tot mai sus în ierarhia armelor. În relatiile cu ceilalti este putin cam credul si naiv, întelepciunea sa de ansamblu gãsindu-si astfel reversul în incapacitatea de a percepe unele nuante din comportamentul oamenilor. În drumul sãu cãtre obiectivele stabilite îsi cautã instinctiv aliati naturali dintre persoanele pe care le simte ca având o mentalitate apropiatã de a sa. Cadenta grãbitã a pasilor sãu nu-i lasã însã prea mult timp pentru o viatã sentimentalã, iar cea sexualã, desi plinã de subtilitãti, nu va ocupa niciodatã primul loc în existenta sa.

Ca armã de sosire:

Toporisca este un obiectiv important pentru armele scurte, cãci de aici se poate obtine relativ usor pasaportul cãtre armele superioare. În aceastã pozitie se aflã micii intelectuali, persoanele cu unele interese artistice si politice, dar cu profesii mult inferioare, si nu în ultimul rând diletantii si semidoctii. În general, armele superioare (inclusiv lantul) nu pot decade pe post de toporiscã, decât în împrejurãri deosebite, impuse de anumite conditii majore de evolutie a persoanelor respective.

Compatibilitatea cu alte arme:

Toporiscã - Briceag:

Comunicare slabã si multe motive de iritare pentru toporiscã.

Toporiscã - Pumnal:

Se iubesc si se protejeazã.

Toporiscã - Cutit:

Desi au mentalitãti si conceptii deosebite asupra vietii, comunicã foarte bine si îsi poartã respect unul celuilalt.

Toporiscã - Pumnal Arab:

Pumnalul arab e periculos pentru toporiscã, deoarece niciunul dintre ei nu-l agreeazã pe celãlalt, iar primul se aprinde repede si atacã toporisca idealistã.

Toporiscã - Buzdugan:

Se plictisesc împreunã.

Toporiscã - Ghioagã Tãrãneascã:

Între ei se înfiripã o prietenie sincerã.

Toporiscã - Lant:

Colaborare si succese slabe, relatii mediocre spre reci.

Toporiscã - Sabie:

Sunt sanse de întelegere, sabia protejând - dar si uimind - toporisca.

Toporiscã - Lance:

Toporisca aspirã sã ajungã lance - si chiar va ajunge în foarte multe cazuri. Se înteleg bine si au subiecte comune de interes.

Toporiscã - Prastie:

Comunicare de mare intensitate între cele douã arme; întâlniri dese. Le uneste mai presus de toate idealismul specific fiecãreia.

Toporiscã - Arc:

Toporisca e fascinatã de arc, care nu doreste totusi o apropiere prea intimã între ei si se va mentine în consecintã într-o usoarã rezervã.

Alte informatii zodiacale:

Instructiuni de folosire Horoscop Arab - Mod de folosire ZODIACZodiac Arab: ARCULZodiac Arab: PRASTIAZodiac Arab: LANCEAZodiac Arab: SABIAZodiac Arab: LANTULZodiac Arab: TOPORISCAZodiac Arab: GHIOAGA TARANEASCAZodiac Arab: GHIOAGA DE FIER (BUZDUGANUL)Zodiac Arab: PUMNALUL ARABESCZodiac Arab: CUTITULZodiac Arab: PUMNALULZodiac Arab: BRICEAGUL

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook