Zodiac Arboricol - Zodia Ulm (15-25 iulie, 12-24 ianuarie)

Trasatura definitorie: E un moralist.

Dragoste: Reprezinta o permanenta atractie pentru sexul opus, datorita calitatilor sale fizice si psihice. In viata sentimentala se dovedeste foarte temperamental si isi pastreaza intacta sinceritatea din viata cotidiana. Familia fiind foarte importanta pentru el, va face tot ce ii sta in putere pentru a o mentine si a o implini pe toate planurile.

Frumos, inalt si impozant, el atrage privirile si nu poate trece neobservat. Nu exista nimic studiat in infatisarea sa, totul e natural, uneori avand chiar tendinta spre delasare. Sanatatea sa (desi nu pare) este destul de precara si poate suferi indeosebi de maladii de natura infectioasa. Are o puternica tendinta spre ingrasare.

Reprezinta o persoana cu o infatisare placuta, care se imbraca cu gust si are dorinte rezonabile. Desi este agreabil are tendinta de a nu ierta greselile celorlalti. In relatiile cu anturajul ii place sa conduca si nu sa se supuna. Este un partener de incredere si loial, care prefera sa hotarasca pentru altii. In ciuda acestor ''asperitati'' este o minte nobila, generoasa, cu un pronuntat simt al umorului si care judeca lucrurile la modul practic.

Este mare amator de a-i critica pe ceilalti, considerandu-se deasupra oricarui motiv de critica la adresa sa - ceea ce nu este decat o biata inchipuire. Isi inchipuie ca dreptatea va triumfa intr-o buna zi. Nu este foarte abil in relatiile cu ceilalti si da senzatia uneori ca nu se simte bine pana nu descopera un adevar usturator pe care sa-l spuna. Poate n-ar fi nimic rau in asta, daca nu i-ar face atat de multa placere.

Inteligenta sa este pragmatica, concreta si se descurca foarte bine in rationarea realitatilor. In afara acestei sfere, putine lucruri mai exista, in viziunea sa. Are gesturi calme, lenese, dar este foarte eficient. Nu este foarte pretentios, are exigente modeste si poseda un umor care l-a scos din multe incurcaturi.

I se potriveste mai bine rolul de sef decat cel de subaltern, pentru ca stie mai bine sa impuna, sa ordone si sa delege decat sa colaboreze si sa se subordoneze. Uneori este cam autoritar si rigid in relatiile cu apropiatii, ceea ce face uneori prezenta sa apsatoare. Totusi nu-i place sa inspire teama ci respect, dar nu stie cum sa ajunga la el. Alteori este foarte entuziast, plin de idei, frenetic si chiar pasional.

In dragoste are succes, pentru ca inspira acest sentiment multor persoane de sex opus. Desi este foarte temperamental ramane fidel partenerului ales. Rezista bine propunerilor care vin din afara cuplului si nimanui nu trebuie sa-i fie teama cu un partener Ulm. Familia este foarte importanta pentru el si va intelege sa faca totul pentru a-i asigura confortul, chiar cu sacrificii.

Personalitati: Stendhal, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Nathalie Wood, Ginger Rogers.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Arboricol - Zodia Ulm (15-25 iulie, 12-24 ianuarie)Zodiac Arboricol - Zodia Tei (11-20 martie, 13-22 septembrie)Zodiac Arboricol - Zodia Stejar (21 marite - echinoctiul de primavara)Zodiac Arboricol - Zodia Smochin (14-23 iunie, 12-21 decembrie)Zodiac Arboricol - Zodia Scorus (1-10 aprilie, 4-13 octombrie)Zodiac Arboricol - Zodia Salcie (1-10 martie, 5-12 septembrie)Zodiac Arboricol - Zodia Plop (1-14 mai, 5-13 august, 4-8 februarie)Zodiac Arboricol - Zodia Pin (19-28 februarie, 24-2 septembrie)Zodiac Arboricol - Zodia Nuc (21-30 aprilie, 24 octombrie - 12 noiembrie)Zodiac Arboricol - Zodia Mesteacan (24 iunie - solstitiul de vara)Zodiac Arboricol - Zodia Maslin (23 septembrie - echinoctiul de toamna)Zodiac Arboricol - Zodia Mar (25 iunie - 4 iulie, 23 decembrie - 1 ianuarie)Zodiac Arboricol - Zodia Frasin (25 mai - 3 iunie, 22 noiembrie - 1 decembrie)Zodiac Arboricol - Zodia Fag (22 decembrie - solstitiul de iarna)Zodiac Arboricol - Zodia Chiparos (26 iulie - 4 august, 25 ianuarie - 3 februarie)Zodiac Arboricol - Zodia Curmal (9-18 februarie, 14-23 august)Zodiac Arboricol - Zodia Castan (15-24 mai, 12-21 noiembrie)Zodiac Arboricol - Zodia Carpen (4-13 iunie, 2-11 decembrie)Zodiac Arboricol - Zodia Brad (5-14 iulie, 2-11 ianuarie)Zodiac Arboricol - Zodia Artar (11-20 aprilie, 14-23 octombrie)Zodiac Arboricol - Zodia Alun (22-31 martie, 24 septembrie-3 octombrie)

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook