Zodiac Floral: ALBASTREAUA

Zilele: 4, 13, 22, 31
Trasatura definitorie: Fidelitatea.
Numere norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29.
Zile favorabile: Sambata, duminica si luni.

Nativul nascut sub semnul Zodiacal Albastreaua sau Floare de nu-ma-uita se caracterizeaza prin consecventa, atasament si fidelitatea fata de partenerul sau. Pentru acesta stabilitatea este cea mai importanta, la fel de mult ca statornicia, refuzand schimbarile care ii vor afecta echilibrul. Se afla in antiteza cu Papucul Doamnei, cultivand in jurul lui rutina si obisnuinta. Impresia pe care o lasa celor din jur este aceea a unui nativ profund si sensibil, ceea ce il va face sa nu fie atat de greu de uitat de cei cu care intra in contact.

Caracter

Nativul este foarte conservator, traditional cu propriile tabieturi si tabuuri. Iubeste disciplina si regulile, pe care le impune dar le si respecta. Indiferent de relatiile pe care le are cu cei din jur, este fidel, caracteristica dominatoare pentru acest nativ. De multe ori, fidelitatea pleaca din dorinta de statornicie si nevoia de stabilitate pe care o are in permanenta. Aceste trasaturi il vor impiedica pe acest nativ sa se aventureze in aventuri nesabuite. Va impune celor din jur exigentele sale, datorita faptului ca este conventional si organizat. Nu suporta si nu ii plac ironiile la adresa lui, dar nici la adresa celor care il inconjoara. Inteligenta si pragmatismul de care da dovada, il va ajuta pe acest nativ sa organizeze pana la cele mai mici amanunte viata celor din jur. Pentru el, totul se invarte in jurul anturajului, al familiei, al relatiilor interumane. Daca vrei sa ranesti un asemenea nativ, nu poti sa ii faci altceva decat sa il ignori. Efectul va fi cel scontat. Va avea grija sa isi programeze delaliat fiecare pas pe care vrea sa il faca, pentru a nu avea surprize neplacute. Spiritul organizatoric va fi foarte accentuat, la fel si rigurozitatea. Se va simti foarte bine si are nevoie sa isi stie organizat timpul si actiunile. Va trebui sa invete arta diplomatiei si sa isi impuna punctele de vedere cu tact, chiar daca acestea sunt juste. In viata de zi cu zi va descoperi armonia dand dovada de mai multa intelegere fata de cei din jurul lui si prin abandonarea rigiditatii ce il caracterizeaza.

Dragoste

 Atunci cand va intalni perechea potrivita, cea care va corespunde tuturor cerintelor sale, se va dovedi foarte loial. In general, datorita rigiditatii, isi exprima destul de greu sentimentele. Va trebui sa invete sa le de-a frau liber, nu sa le cenzureze in forul interior. Prejudecatile si tabuurile, pot ucide un sentiment inca din momentul nasterii acestuia, ceea ce va face ca partenerul de viata sa apara destul de tarziu sau il va gasi foarte greu. Faptul ca nu accepta aventurile, il face ca intre doua relatii sa treaca destul de mult timp, chiar daca acestea vor esua. In momentul in care isi va gasi idealul, acesta se va bucura de loialitate, iar gelozia nu va avea temei intr-o astfel de relatie. Se va indragosti fara rezerve, dand totul, fiind capabil de cele mai mari sacrificii pentru persoana iubita.

Compatibilitati:

Albastreaua, Margareta, Bujorul, Macul.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Floral: TRANDAFIRULZodiac Floral: PAPUCUL DOAMNEIZodiac Floral: ORHIDEEAZodiac Floral: MARGARETAZodiac Floral: MACULZodiac Floral: IRISULZodiac Floral: FLOAREA SOARELUIZodiac Floral: BUJORULZodiac Floral: ALBASTREAUA

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook