Zodiac Floral: FLOAREA SOARELUI

Zilele: 1, 10, 19, 28
Trasatura definitorie: Generozitatea.
Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31.
Zile favorabile: Duminica si luni.

Acest semn Zodiacal, evidentiaza nevoia nativilor de stralucire, de a fi in centrul atentiei, continuitatea actiunilor de atingere a unui scop sau ideal, chiar daca de cele mai multe ori pare instabil. Asemeni plantei care isi improspateaza florile din lumina si caldura soarelui, urmarindu-l pe tot parcursul zilei cu perseverenta.

Caracter

Este o fire dinamica, expansiva, placuta, iar felul de a se comporta in societate confera un anumit magnetism in raza caruia intra multe persoane. Reusesc cu usurinta sa ii antreneze pe cei din jur, molipsindu-i de entuziasm si transferand energia pozitiva pe care o emana. Este o fire optimista, norocoasa, pentru ca tinde sa vada numai partea buna a lucrurilor si a vietii. Are tendinta de asi impune personalitatea, reusind sa domine cu usurinta. Are tendinta de a fi tiranica, prin ascutirea la extrem a unui simt al autoritatii care este propriu. In tinerete, urmeaza o cale care pare ca nu duce nicaieri, nu are nici o destinatie precisa. Defectele pe care va trebui sa invete sa le invinga nativul nascut in Floarea Soarelui sunt: impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva sau uneori nesinceritatea. Daca vor reusi sa isi invinga defectele, vor avea parte de o existenta armonioasa. Calitatea cea mai mare este aceea ca reusesc sa se descurce in situatii dificile si au o capacitate de a gasi solutii la problemele care apar, starnind de multe ori admiratia celor din jurul sau.

Dragoste

Va trebui sa invete sa se lase calauzit de instinct, de ceea ce simte, pentru ca riscul de a fi victima este foarte redus. Va acumula destul de multa expierente in domeniul relatiilor sentimentale pe parcursul vietii. Are tendinta de a face cuplul cu persoane cu o personalitate mai slaba deca a lor. Ii place sa traiasca din plin fiecare moment al vietii, fara a se aventura in situatii fara iesire sau periculoase. Nu este lipsit de spirit de aventura, mai ales in prima parte a vietii. Cu timpul temperamentul se linisteste si se orienteaza catre impartasirea cunostintelor si a experientei dobandite.

Compatibilitati

Bujor, Albastreaua, Orhideea.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Floral: TRANDAFIRULZodiac Floral: PAPUCUL DOAMNEIZodiac Floral: ORHIDEEAZodiac Floral: MARGARETAZodiac Floral: MACULZodiac Floral: IRISULZodiac Floral: FLOAREA SOARELUIZodiac Floral: BUJORULZodiac Floral: ALBASTREAUA

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook