Zodiac Floral: IRISUL

Zilele: 5, 14, 23
Trasatura definitorie: Dinamismul.
Numere norocoase: 1,10, 19, 28, 30, 38.
Zile favorabile: Miercuri si vineri.

Nativul nascut sub acest semn Zodiacal este foarte deschis, caracteristica fundamentala, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestui nativ se datoreaza faptului ca este o persoana care se adapteaza usor, spontana, dinamica, energica si plina de surprize, uimindu-i pe cei din jurul ei. Se imprieteneste usor, isi face cunostinte in orice mediu si asta plecand de la adaptabilitatea nativului in orice situatie.

Caracter

Are nevoie acuta de spatiu de miscare si va face orice ii sta in putinta pentru a avea ceea ce isi doreste. Acest lucru presupune extindere si diversitate. Inteligenta cu care este inzestrat acesti nativ, abilitatea practica, il face sa fie foarte bine ancorat in realitate, ceea ce va atrage simpatia si va depasi cu bine provocarile la care va fi supus. In ciuda faptului ce este o fire sociabila, poate deveni uneori un vulcan gata se erupa in orice moment daca cineva va incerca sa il jigneasca profund si pe neasteptate. Cei care vor face acest gest, vor descoperi un personaj lipsit de simtul proportiilor.

Energia pe care o are, entuziasmul ii poate obosi pe cei care nu reusesc sa tina pasul cu acest nativ. Firea deschisa si tonica pe care o are, siceritatea, il va face agreabil in mediul de viata. Nu accepta sa i se incalce intimitatea si libertatea, mai ales printr-un sentiment de dependenta. Nu isi va schimba comportamentul cu usurinta si nu va face nici o concesie in aceasta directie. Cei care ii vor sugera acest aspect nu vor putea colabora cu acest nativ, in ciuda simpatiei pe care o emana. Este dependent doar de felul sau de a fi, existatand si o mica doza de narcisism, dar si de autosuficienta, aspecte care vor iesi la iveala in relatiile sentimentale.

Dragoste

Va avea o viata sentimentala destul de tumultoasa, datorita dinamismului pe care il are acest nativ. Nestapaninta si entuziasmul le va manifesta si in relatiile personale. Ceea ce va intretine cel mai mult o relatie, va fi umorul si farmecul pe care il are acest nativ, dar numai la nivelul flirtului. Ii place jocul seductiei si al placerilor sexuale, ceea ce il va subjuga, fara insa implicari emotionale. Ambii pateneri se vor dovedi a fi superficiali in acesta uniune. Ceea ce il atrage este capacitatea celuilalt de a purta discutii dinamice, interesante. Alfel, va pleca repede de langa cel in cauza.

Compatibilitati

Cele mai profunde vor fi cu: Floarea-Soarelui, Papucul-Doamnei si Trandafirul. In general se intelege cu toate florile.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Floral: TRANDAFIRULZodiac Floral: PAPUCUL DOAMNEIZodiac Floral: ORHIDEEAZodiac Floral: MARGARETAZodiac Floral: MACULZodiac Floral: IRISULZodiac Floral: FLOAREA SOARELUIZodiac Floral: BUJORULZodiac Floral: ALBASTREAUA

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook