Zodiac Floral: MACUL

Zilele: 6, 15, 24
Trasatura definitorie: Senzualitate.
Numere norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30.
Zile favorabile: Marti, joi si vineri.

Nativul nascut sub acest semn Zodiacal va cauta echilibrul in tot ceea ce face. Profunda cunoastere a naturii umane va starni nevoia de relatii la acest nativ. Nu poate trai singur si simte in interiorul lui nevoia de colaborare, de a impartasi cu ceilalti, de a pune in comun. Culoare rosie caracteristica florii semnifica senzualitatea calda, caldura mangaietoare si atmosfera de reverie de care sa fie invaluit, asa cum soarele ofera florii aceste trairi. Daca va fi dezradacinat ori lovit de vicisitudinile vietii se va pierde usor, inaite de timpul ofilirii.

Caracter

Nativul este atras de semenii sai pe care va dori sa-i cunosca. Are o buna intuitie care il va ajuta sa anticipeze anumite situatii, uneori facand chiar profetii. Buna psihologie de care da dovada, este o latura nativa care poate fi cultivata si prin studiu, il va ajuta sa-si dea seama de potentialul si calitatile unui om si rareori se va insela in ceea ce priveste judecatile sale. Sensibilitatea fata de natura umana il va ajuta si ii va amplifica calitatile.

Este nativul care se cufunda in reverii, meditatii adanci datorita sensibilitatii si rafinamentului sau. Datorita faptului ca este un fin psiholog, va iesi cu bine din situatiile delicate, mai ales cele care ar necesita compromisuri sau rupturi de relatii. Va reusi sa ii ajute pe cei din jur, sa le stabileasca anumite limite si sa-i organizeze, ceea ce nu va reusi cu el insusi.

Este de multe ori rupt de realitatea care il inconjoara si va trebui sa invete sa se organizeze si sa aiba mai multa incredere in fortele proprii. Se va abate de la propriile repere si este destul de indisciplinat cu propria viata.

Se autocompatimeste cu usurinta, se acuza ca nu face ceea ce ar trebui sau ca nu si-a respectat nici o norma de conduita. In aceste momente va avea nevoie de ajutor, incurajari si de sustinere pentru a-si croi drumul pe care si-l doreste. Excesele il vor dezechilibra si are tendinte catre alcoolism, mai ales in momentele de cadere. Trebuie sa isi gaseasca un echilibru, o armonie intre relatii, recreere, iubire, alimentatie, activitate si odihna. Orice refugiu excesiv in unul din aceste aspecte ii vor fi daunatoare si cu greu va gasi puterea de a se sustrage acestor excese.

Dragoste

In relatiile sentimentale este romantic si cauta idealul. Are un simt estetic foarte exigent, iar partenerul de viata trebuie sa insumeze multe insusiri pozitive in ochii acestei persoane, pentru a fi agreat. Pretentiile mari isi gasesc greu materializarea, dar pentru ca, cu timpul devine mai indulgent si pentru ca nu suporta singuratatea, poate gasi in final ceea ce cauta.

Compatibilitati

Trandafirul, Papucul-Doamnei.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Floral: TRANDAFIRULZodiac Floral: PAPUCUL DOAMNEIZodiac Floral: ORHIDEEAZodiac Floral: MARGARETAZodiac Floral: MACULZodiac Floral: IRISULZodiac Floral: FLOAREA SOARELUIZodiac Floral: BUJORULZodiac Floral: ALBASTREAUA

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook