Zodiac Floral: MARGARETA

Zilele: 8, 17, 26
Trasatura definitorie: Fragilitate.
Numere norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, 31.
Zile favorabile: Sambata.

Nativul este tenace, hotarat, perseverent, ambitios si foarte ancorat in realitatile vietii. Echilibrul interior pe care il impune prin atitudinea sa ii face remarcata prezenta, chiar daca nu este un caracter extrovertit.

Caracter

Da dovada de multa perseverenta in asi sustine punctele de vedere, fara a fi o persoana agresiva. Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care o are in toate imprejurarile. Il mai caracterizeaza modestia si uneori o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti. Nu are multi prieteni, dar cei care exista sunt cei pe care se poate baza in orice moment. Fiind in permanenta defensiva pe plan existential, se intampla de multe ori sa capituleza mult prea usor. Isi va schimba opiniile si parerile doar pentru un scop pragmatic.

Este rezervat la inceputul unei relatii, deorece vrea sa cunoasca foarte bine parerile si regulile celuilalt, pentru ca ulterior sa si le impuna, sa le exprime, pe ale sale. Este un nativ foarte prudent, dar incapatanat si agesiv atunci cand ii sunt incalcate si amenintate principiile sau regulile. Lasa de cele mai multe ori impresia celor din jur ca nimic nu il poate clinti, cand de fapt este o fire sensibila si susceptibila.

Ar fi bine daca ar invata sa nu mai fie atat de suspicios cu toata lumea. Prudenta il face sa nu reactioneze niciodata. Nu este un nativ care se grabeste in a lua decizii, a judeca sau a analiza anumite situatii, iar acest fapt nu il va face mai eficient. Este destul de econom in gesturi si fapte, isi canalizeaza energia numai pentru scopuri bine precizate si urmareste sa isi maximizeze randamentul.

Dragoste

In dragoste este tandru si se asteapta la reciprocitate. Chiar daca nu ignora relatia sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in relatiile sentimentale. Este la fel de pragmatic ca si in relatiile umane si nu accepta jumatati de masura. Doreste sa primeasca atat cat da, daca nu chiar ceva mai mult.

Compatibilitate

Albastreaua, Bujorul, Macul, Floarea-Soarelui.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Floral: TRANDAFIRULZodiac Floral: PAPUCUL DOAMNEIZodiac Floral: ORHIDEEAZodiac Floral: MARGARETAZodiac Floral: MACULZodiac Floral: IRISULZodiac Floral: FLOAREA SOARELUIZodiac Floral: BUJORULZodiac Floral: ALBASTREAUA

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook