Zodiac Floral: ORHIDEEA

Zilele: 7, 16, 25
Trasatura definitorie: Intransigenta sentimentala.
Numere norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, 40.
Zile favorabile: Duminica si luni.

Nativul va fi mereu pe o pozitie distincta, uneori discreta, si nu se va amesteca decat foarte rar in treburile celorlalti. Va inspira sentimente contradictorii cum ar fi: fragilitatea, detasarea de nuante terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Este o persona deosebita, atat din punct de vedere al trasaturilor, cat si al comportamentului. Timiditatea si fragilitatea pot contrasta cu personalitatea puternica, masiva.

Caracter

Nativul are un puternic simt al responsabilitatii, ceea ce il va determina sa isi asume multe obligatii sau sa le amane de teama ca nu le va putea duce la indeplinire. Sensibil, are un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru il va face sa fie expus unor frustari si dezamagiri, mai ales atunci cand va constata abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de persoana lui. Evita, in general, conflictele care il vor consuma foarte mult nervos. Ii place sa ii ajute pe cei din jurul sau dezinteresat.

In viata de zi cu zi il marcheaza o anumita tristete care ii este familiara, dar care va trebui tinuta sub control, pentru ca exista riscul sa faca depresii psihice care ii vor afecta sanatate. Onestitatea este o alta trasatura a acestui nativ si va cere acelasi lucru si de la cei apropiati. Faptul ca nu are disponibilitatea de a vedea la timp pericolele poate fi sursa dezamagirilor sale. Acorda credit usor tuturor, garanteaza cu cuvantul lui pentru altii si din acest motiv va fi de multe ori inselat.

Ceea ce este de apreciat la acest nativ, este faptul ca nu stie sa urasca, nu este o fire razbunatoare, nu poate purta ranchiuna pe cei care profita sau se folosesc de el. Va vedea intotdeauna calitatile la oameni si nu defectele, asta datorita firii blande pe care o are. Devine circumspect numai daca a fost dezamagit.

Dragoste

Foarte pretentios in alegerea partenerului, pe baza unor criterii numai de el stiute, in momentul in care se va decide asupra celui care ii va fi partener de viata, va fi foarte fidel si va deveni concesiv in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stie sa iubeasca, iar profunzimea sentimentelor ce le nutreste va fi resimtita ca o binecuvantare de perechea lui. Ceea ce apreciaza si ii va da sentimentul de stabilitate in relatie este reciprocitatea, aceeasi implicare si acelasi simt al datoriei.

Compatibilitati

Floarea-Soarelui, Papucul-Doamnei.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Floral: TRANDAFIRULZodiac Floral: PAPUCUL DOAMNEIZodiac Floral: ORHIDEEAZodiac Floral: MARGARETAZodiac Floral: MACULZodiac Floral: IRISULZodiac Floral: FLOAREA SOARELUIZodiac Floral: BUJORULZodiac Floral: ALBASTREAUA

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook