Zodiac Floral: PAPUCUL DOAMNEI

Zilele: 3, 12, 21, 30
Trasatura definitorie: Instabilitate.
Numere norocoase: 6, 9, 15, 18,24, 27.
Zile favorabile: Sambata, duminica si luni.

Semnificatia culorii galben-purpuriu a acestei flori are o dubla intelegere. Pe de o parte, exuberanta si timiditate, in proportii egale si agitatie si veselie pe de alta parte. Floarea confera un aer de delicatete celor care se afla in jurul ei, de fragilitate, care uneori poate ramane doar la nivelul aparentelor.

Caracter

Nu este cunoscut ca un statornic, simtind mereu nevoia de schimbare. Acesta este mediul in care se simte cel mai bine. Nu suporta programul si regulamentele, avand mai mereu impresia ca acestea nu fac altceva decat sa ii rapeasca libertatea de miscare si de exprimare.

Este nativul cel mai curios, fiind practic fundamentul sau, iar pentru a-si satisface setea de curiozitate va cauta la nesfarsit sa se documenteze si sa gaseasca lucruri noi care sa-i alimenteze aceasta caracteristica. Instabilitatea de care da dovada ii va afecta comportamentul, mai ales cel sentimental si erotic. Un alt dezavantaj, este acela ca de multe ori va poza ca superficial si se va comporta ca atare. O alta caracteristica negativa este aceea ca este imprastiat si uneori este bine sa invete sa fie mai riguros. Isi asuma de cele mai multe ori riscuri, pentru ca ii place pericolul si mizeaza pe o singura carte. Reversul acestui fapt, este acela ca poate esua in actiuni.

Viata sentimentala este cea care amplifica aceste trasaturi, scotandu-le la iveala atunci cand se implica emotional intr-o relatie.

Dragoste

Nu este genul de om care sa se implice total intr-o relatie, iar fidelitatea nu ii este nici pe departe familiala. Pentru el conteaza foarte mult jocul iubirii, dansand dupa propriile reguli si sentimente. Cauta noutatea, iar partenerul care nu va sti sa ii satisfaca aceasta latura, nu va fi unul demn de admiratia lui. Este nativul plin de surprize in dragoste, erotismul sau nerindicandu-se la standarde prea mari, dar este foarte dinamic.

Stie sa incite prin fatetele personalitatii, pe care le scoate la iveala atunci cand celalalt se asteapta mai putin. Dorinta de aventura si de noutate il va impinge pe acest nativ catre relatii sentimentale destul de usor, majoritatea dintre ele dovedindu-se gresite. Aceste expierente nu vor face altceva decat sa il faca sa se descopere pe sine. La partenerul sau, nativul va cauta satisfactia intelectuala, fizicul acestuia fiind undeva in plan secund. Nu va face acesta obiectul selectiei. Nu ii plac tabieturile si formulele conjugale, iar daca aceste vor exista, se va desprinde de relatie fara sa priveasca in urma.

Compatibilitati

Macul, Trandafirul, Papucul-Doamnei.

Alte informatii zodiacale:

Zodiac Floral: TRANDAFIRULZodiac Floral: PAPUCUL DOAMNEIZodiac Floral: ORHIDEEAZodiac Floral: MARGARETAZodiac Floral: MACULZodiac Floral: IRISULZodiac Floral: FLOAREA SOARELUIZodiac Floral: BUJORULZodiac Floral: ALBASTREAUA

Recomandarile zilei

  • Investiti in agricultura si in terenuri agricole. Vor veni vremuri grele.

Urmariti-ne pe Facebook